Manisaspor’a iki yıldız adayı

Manisaspor’a iki yıldız adayı

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor, Tarık Almış Tesisleri'ndeki seçmelerde iki yıldız adayı buldu.

Manisaspor’un düzenlediği seçmelere yerli ve yabancı çok sayıda oyuncu katıldı. Seçmelerde Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grup takımlarından Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un Güney Afrikalı santrforu Siboniso Lungelo Mtshali ile 3’üncü Lig 1’inci Grup temsilcisi Sancaktepe Belediyespor’un genç sol beki Mert Utku Çarkçı, Teknik Direktör Mehmet Altıpramak’tan tam not aldı.

İki futbolcunun da sezon öncesi hazırlık kampına götürüleceği ve burada da başarılı olmaları halinde resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Manisaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak BAL 7’nci Grup’ta geçen sezon Bucak Belediyesi Oğuzhanspor formasıyla 24 maçta rakip fileleri 17 kez sarsarak gol kralı olan 21 yaşındaki Mtshali ile Sancaktepe Belediyespor’da 15 karşılaşmaya çıkan 19 yaşındaki Mert Utku’nun olumlu sinyaller verdiğini söyledi. Altıparmak, “İki oyuncu için asıl sınav, Manisaspor’un hazırlık kampı olacak. Ancak takımda kalıcı olmaları için bu performanslarının üzerine çıkmaları gerekecek” diye konuştu.

Transferin yüzde 80’ini bitirdiklerini söyleyen Altıparmak, kamp döneminden sonra ihtiyaç duyulması halinde bir iki takviye daha yapabileceklerini belirtti.