Önder Özen’den ciddiyet uyarısı

Önder Özen’den ciddiyet uyarısı

Önder Özen, futbolcularından rakibi hafife almamalarını istedi.

PTT 1. Lig’de pazartesi günü deplasmanda düşme hattında yer alan Kayseri Erciyesspor’la karşılaşacak olan Göztepe’nin teknik direktörü Önder Özen, oyuncularını rakiplerini hafife almamaları konusunda uyardı.

“Her kötü gidişin bir sonu olur” uyarısında bulunan Önder Özen, “Rakibimizin antrenörü ayrıldı. Kayseri Erciyessporlu futbolcular, bu karşılaşmayı yeniden ayağa kalkma yolunda dönüm noktası olarak görüyor. Asla, (kesin kazanırız) havasıyla sahaya çıkmayacağız. Bizim de şiddetle 3 puana ihtiyacımız var” dedi. Takımındaki olumsuz havanın hızla dağıldığını belirten Önder Özen, “9 haftanın ardından Alima Yeni Malatyaspor’u yenerek moral bulduk. Burada aslan payı futbolcuların. Ben sadece kötü gidişatın çok çalışarak aşılacağını söyledim, onlar da hem antrenmanlarda hem de maçlarda müthiş bir gayret gösterdiler” diye konuştu.

Takımının sıralamadaki yerini de değerlendiren Önder Özen, “33 puanla play off hattının 3 puan gerisindeyiz. Ortada önemli bir fark yok. Kayseri Erciyesspor maçını kazanırsak geleceğe daha umutlu bakabiliriz” yorumunu yaptı.

HAKAN ARSLAN KORKUTTU

Göztepe’de sol bek Hakan Arslan’ın sakatlığı, teknik heyetin canını sıktı. Antrenmanda kasığında ağrı hisseden deneyimli oyuncu çalışmayı yarıda bıraktı. Önder Özen, tedbir amaçlı olarak Hakan’ı dinlendirdiklerini belirtti, “Sağlık ekibi sorunun çok önemli olmadığını bildirdi. Büyük bir aksilik olmazsa Hakan pazartesi günü Kayseri Erciyesspor karşısında forma giyebilecek” dedi.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan stoper Gencer ve golcü Serdar ise tamamen iyileşti.