Yeni Malatya'da Adana hazırlıkları

Yeni Malatya'da Adana hazırlıkları

PTT 1. Lig’de 22. haftayı 3 puanla kapatan Alima Yeni Malatyaspor’da yüzler gülüyor.

Hafta sonu sahasında oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda Vartaş Elazığspor müsabakasında burnu kırılan Ali Sakal da çalışmada yer aldı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü İrfan Buz, son iki haftada aldıkları galibiyetlerle ilgili olarak, “Karabük ve Elazığ maçlarını oynamadan önce çocuklarıma güvendiğim için bu sonuçların geleceğini bildiğim için çıkıp iddialı konuştum” dedi.
 
“BU TAKIM KESİNLİKLE DÜŞMEYECEK”

 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası’nda soruları yanıtlayan tecrübeli teknik adam, “Kendi çocuklarıma güvendiğim için, onların başaracağını bildiğim için iddialı konuştum. Kardeşlerime inanıyorum ben. Bunu da her zaman söyledim; bu takım kesinlikle düşmeyecek. Biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Onlarda sağ olsunlar cevap verdiler sahada. Ama daha çok işimiz var. Müsabaka müsabaka bakacağız. Yeterince puanlarımızı alacağız. İyi futbol oynamak istiyoruz. Ama çok iyi de mücadele etmek durumundayız” diye konuştu.
 
“MALATYA’YA GURURLA GELDİK”

 
Vartaş Elazığspor müsabakasından aldıkları 3 puanın çok kıymetli olduğunu da kaydeden İrfan Buz, “Her şeyden evvel çok mutluyuz. Aslan payı futbolcularımıza ait tabi ki. Onlar cevabı sahada veriler çünkü. Onlara teşekkür ediyoruz. Çok iyi bir mücadele örneği verdiler. Oyunsal anlamda da çok iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Malatya’ya gururla geldik. Parasal anlamda ya da başka bir anlamda bunu tattıramazsınız insanlara. Gerçekten şehir çok farklı bir olaya bürünüyor” şeklinde konuştu.
 
“ALİ DAHA ÖNCEDE SIKINTILARLA OYNAMIŞ BİR ARKADAŞIMIZ”
 
Azubuike’nin kart cezalısı olması, Ali Sakal’ın da sakatlığının bulunmasıyla ilgili de konuşan Buz, “Azubuike cezalı. Ali Sakal’ın da burnunda sakatlığı var. Ama Ali Sakal daha öncede sıkıntılarla oynamış bir arkadaşımız. Gerçekten çok özverili, formasının hakkını veren arkadaşlarımızdan bir tanesi. Bu hafta içerisinde bakacağız. Umarım oynar. Ama biz yine de gardımızı alacağız. Kimse merak etmesin” ifadelerini kullandı.