Yücel İldiz: ''Kadromuz yetersiz''

Yücel İldiz: ''Kadromuz yetersiz''

Yücel İldiz, elindeki kadronun yetersizliğinden dert yanarak, geniş bir kadroları olmadığını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Yücel İldiz, elindeki kadronun yetersizliğinden dert yanarak, geniş bir kadroları olmadığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, elindeki mevcut kadroyla en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Musa Sinan ile Yakup Alkan takıma son dakikada katıldı. Bu oyuncuların eksikleri var. Bütün bunlara rağmen tabi ki kulübedeki veya dışarıdaki oyuncularla devre arasına kadar gitmek zorundayız. Bunları daha öncede biliyorduk, şimdi de biliyoruz. Ama bir gerçeğin bilinmesi lazım ki, elimizdeki mevcut kadronun çok demoralize olmaması lazım. Çünkü onları çok fedakarca çalıştırmaya çalışıyoruz. Yoğun çalışıyoruz. Bu kadro elinden geleni yapıyor" şeklinde konuştu.
 
"GENİŞ BİR KADROMUZ YOK"
 
Belli bir sistemde oynayacak kadar geniş bir kadrolarının olmadığını dile getiren İldiz, "Özellikle üçüncü bölgede çok geniş bir kadromuz yok. Bu nedenle de orada zorlanıyoruz. Oyun sistemiyle oynayacak kadar geniş bir kadroya sahip değiliz. Bundan dolayı belirli bir kadroyla o sistem üzerine alışmaya çalışıyoruz. Ama her dakika değiştirecek bir kadromuz yok. Müsabakalarda değişiklik yaptık ama genel olarak bakıldığında üzerinde çok oynanacak bir kadromuz yok" dedi.