Yeni Zelanda'nın gözü üçüncülükte

Yeni Zelanda'nın gözü üçüncülükte

Yeni Zelanda 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Chris Milicich, açıklamalarda bulundu.

Yeni Zelanda 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Chris Milicich, ''İlk maçta alacağımız galibiyetle performansımızı ileriye taşıyarak gruplardaki en iyi 3. takım olabiliriz'' dedi.

Atatürk Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Milicich, turnuvalarda ilk maçların her zaman zor olduğunu söyledi.

Milicich, kupada iyi yerlere gelebileceklerini düşündüğünü belirterek, şöyle devam etti:

"Bizim için önümüzdeki Özbekistan maçı, zorlu olacak. Çok sert geçmesini beklediğimiz karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. İlk maçta alacağımız bir galibiyetle performansımızı ileriye taşıyarak gruplardaki en iyi 3. takım olabiliriz. İlk maçta alacağımız güzel skor, bizi moral olarak da iyi yerelere taşıyacaktır. Meksika'da düzenlenen U-17 turnuvasında Özbekistan ile karşılaşmıştık ancak şimdi çok farklı bir noktadayız. Özbek futbolunu takip ettik. Rakibi iyi analiz ettik.''

Özbekistan Teknik Direktörü Akhmadjan Musaev ise Yeni Zelanda'nın oyun anlayışının Avustralya ile benzer olduğunu ifade etti.

Yen Zelanda'yı Asya şampiyonasındaki maçlardan tanıdıklarını dile getiren Musaev, "2011 yılında Meksika'da yapılan U-17 turnuvasında Yeni Zelanda ile karşılaştık. Rakibimizi Uruguay kadar olmasa da tanıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Buraya gelen her takımın iyi olduğunu düşünüyorum. Biz de gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'' diye konuştu.

Uruguay Teknik Direktörü Juan Verzeri de turnuvaya çok iyi hazırlandıklarının altını çizerek, ''Bursa'da bizim için şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Burada çok iyi bir atmosfer var. Umarım yarın, maçı kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapacağız'' değerlendirmesinde bulundu.