''Bunu yapan sahtekardır, yalancıdır...''

''Bunu yapan sahtekardır, yalancıdır...''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, iyi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu takımının geldiği son durumunun olumlu olduğunu kaydetti. Hollandalı çalıştırıcı, "Arzumuz muhteşemdi, oyuncularımdan ve takımımdan memnunum" dedi. Advocaat, basın toplantısında sorulan Volkan Şen sorusuna sert cevap verdi.

Feyenoord'un gücüne saygı duyguklarını kaydeden Advocaat, "Feyenoord çok iyi bir takım, ne yapmaları gerektiklerini biliyorlar. Biz onların isteklerini yerine getirtmedik ama. Arzumuz muhteşemdi. Taraftarlar da daha fazla arkamızda oldu, itici güç oldular. Oyuncularımdan ve takımımdan memnunum. Taraftarlar için de aynısını söylemeliyim" dedi.
 
Takımın genelinde iyi bir hava yakaladıklarının altını çizen Hollandalı hoca, "Oynamayan oyuncular her zaman ekstra çalışıyor. Ama Salih, Alper ve Ozan gibi genç oyuncuların şans beklemesi gerekir. Hepsi iyi oyuncular beklememiz gerekiyor. Herkes şans bulacak takımda. Sakatlık ya da cezalar olacak. Orta sahadaki Ozan, Mehmet ve Souza'nun performansından memnunum" diye konuştu.
İlk 11 dışında geniş bir kadro olduklarını vurgulayan Advocaat, "Kesinlikle takımımız 11 kişi değil, 24 kişilik bir kadro var. Herkese ihtiyaç var. Çok fazla enerji sarf etmemiz lazımdı. Hafif sakatlıklar var. Sadece 2 günümüz kaldı, pazar gününe. Geniş kadro önemli. Pozitif bakıyorum kadromuzun durumuna" yorumunu yaptı.
 
"Bunu yapan salaktır..."

Advocaat, Volkan Şen'le ilgili gelen "Volkan'a psikolog tutmayı önerdiğiniz basına yansıdı. Böyle bir açıklamanız oldu mu?" sorusuna tepki gösterdi ve "Bunu ciddiye alıyor musunuz? Volkan en iyi oyuncularımızdan biri. Bunu yapanlar kelimenin tam anlamıyla salaktır. Bu haberi yapanlar yalancıdır, yalan haber yapıyordur. Ben bir oyuncuyla ilgili bir şey söylemem gerekirse yüzüne söylerim. " şeklinde bir çıkışta bulundu.
 
'Emenike iyiydi'

Sarı-lacivertlilerin hocası Advocaat, Emenike'ye övgüler yağdırdı. Nijeryalı golcünün performansına değinen Advocaat, "Emenike bugün son derece iyiydi, adım adım yaklaşıyor. Hem hızıyla hem de golüyle önemliydi. Hemen hemen her maçta da gol attı zaten" dedi.