Avrupa Aslanı'ndan eser kalmadı !

Avrupa Aslanı'ndan eser kalmadı !

Geçen sezonu 3 kupayla kapatan Galatasaray, bu sezon adeta yokları oynamaya devam ediyor.

Türkiye'ye geçmişte ilkleri yaşatan Sarı- Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nin ardından Avrupa Ligi'ne de veda etti. Bu sezon Avrupa'da 8 maça çıkan Aslan, sadece 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı ve hayal kırıklığı yarattı.

Ülkemizi sevince boğan unutulmaz zaferlere imzasını atan, UEFA Süper Kupası ve UEFA Kupası sahibi Aslan, hayal kırıklığı yarattı. Süper Lig’de şampiyonluk yarışından uzaklaşan Sarı-Kırmızılılar için en önemli iki hedef, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi’nde başarı sağlamaktı. Ancak dün akşam İtalya’da alınan sonuç, bir hayalin daha son bulmasını sağladı. Sezona Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde başlayan Sarı-Kırmızılılar, grupta sadece Benfica’yı, sahasında 2-1’lik skorla yenmişti. Bunun dışında temsilcimiz, grupta 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Sadece Benfica’yı yendi

Son anda yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden temsilcimize, burada da Lazio çıktı. İlk maçta İtalyan temsilcisiyle evinde 1-1 berabere kalan Aslan, deplasmanda ise rakibine 3-1 yenilip, Avrupa defterine nokta koydu. Yani bu sezon Türkiye sınırları dışında 8 maça çıkan Cim Bom, bu süreçte sadece Benfica’yı devirip, başka da zafer sevinci yaşayamadı.

İtalya’da yine hüsran

Galatasaray, İtalyan takımlarına karşı deplasmandaki 12. maçına çıktı. Galibiyet için Olimpiyat Stadı’na çıkan Cim Bom için sonuç hüsran oldu. Temsilcimiz, bugüne kadar Çizme’de 12 maçta 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Sarı-Kırmızılılar, kalesinde 26 gol gördü ve bunlara da 12 golle karşılık verdi.

Fanatik