Celtic cephesi bunu konuşuyor !

Celtic cephesi bunu konuşuyor !

Fenerbahçe'nin Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi grup mücadelesinde karşılaşacağı rakibi Celtic, Robin Van Persie ile Vitor Pereira arasında yaşanan tartışmayı konuşuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Fenerbahçe - Bursaspor maçında oyuna girerken, Teknik Direktör Vitor Pereira ile sorun yaşayan Robin Van Persie, Beşiktaş maçına da yedek kulübesinde başlayınca şok olmuş ve yedek kulübesinde elini sıkmak isteyen Pereira'yla gönül bir biçimde tokalaşmıştı.

Yaşanan bu tartışma Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Celtic'te de tek gündem konusu oldu.

'PEREİRA, PATRONUN KİM OLDUĞUNU GÖSTERMEK İSTEYECEKTİR'

Celtic'in eski Hollandalı yıldızı Arthur Numan yaptığı açıklamada; 'Bazı oyuncular her zaman kendi kalitesine güvendiği için tek düşünceleri sürekli oynamak olur. Teknik direktörü, Robin Van Persie'yi kulübede oturtunca olanları gördünüz. Aynı durum Hollanda milli takımındayken İzlanda'ya karşı oynamadığında da olmuştu. Van Persie'nin oynamaması Fenerbahçe için iyi olmayacağı gibi Celtic'in yararına olur. Eğer oynarsa büyük tehlike yaratır fakat teknik direktör Pereira ona patronun kim olduğunu göstermek isteyecektir.' dedi.

'VAN PERSİE İLK 11'DE BAŞLAMAZSA BÜYÜK SÜRPRİZ OLUR'

Celtic antrenörü John Kennedy, Robin Van Persie'nin ne olursa olsun kendileri için tehdit oluşturacağını belirterek 'Van Persie ile hocası arasında yaşanan tartışmadan kendimize olumlu bir durum çıkarmamalıyız. Oyuna ne zaman girerse girsin büyük etki yaratacaktır. Fakat Perşembe günü ilk 11'de başlamazsa bizim için büyük sürpriz olur. Van Persie, onların en iyi golcüsü. Her ne kadar 32 yaşında olup kariyerinin sonlarına yaklaşsa da o hala üst düzey bir oyuncu.' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Milliyet