Fenerbahçe'nin rakibinde şok olay !

Fenerbahçe'nin rakibinde şok olay !

Molde maçında takımının tek golünü atan Kris Commons oyundan alınınca, saha kenarı ve yedek kulübesini birbirine kattı.

Fenerbahçe'nin de bulunduğu A Grubu'nda gecenin diğer maçında Molde evinde Celtic'i konuk etti. Norveç ekibi mücadeleden 3-1 galip ayrılırken maça konuk ekipte yaşanan gerginlik damga vurdu. 
 
Teknik Direktör Ronny Deila maçın 76. dakikasında orta saha oyuncusu Kris Commons'u oyundan çıkardı. İskoç futbolcunun yerine Nadir Çiftçi'yi dahil eden ve hücum opsiyonunu çoğaltan deneyimli teknik adamın bu kararı Commons'u adeta çılgına çevirdi. 
 
Kenara gelen 32 yaşındaki oyuncu, oldukça agresif tavırlar sergileyerek hocasına bayrak açtı. Hocasının elini sıkmayan Commmons tepkisini yedek kulübesinde daha da sertleştirerek sürdürdü. 
 
Taraftar hocayı yuhaladı 
 
Teknik direktörün kararına tribünlerin de tepki vermesi dikkat çekti. Norveç deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan İskoç taraftarlar, Deila'nın o ana kadar takımdaki tek golü atan Commons'u oyundan almasına, bu kararı yuhlayarak tepki gösterdi. İskoç basınında yapılan ankette ise yüzde 71 artık Deila'ya inanmadığını belirtti. 
 
Kabul edilemez, saygısızca 
 
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Norveçli teknik adam ise oyuncunun hareketini 'kabul edilemez ve saygısızca' olarak nitelendirdi: "Biz bir takımız. Futbolcunun oyundan alınmasında hayal kırıklığı yaşamasını anlıyorum ancak bunu bu şekilde ortaya koymasını kabul edemem. Celtic'de böyle şeyler olmamalı. Sadece bana değil tüm takıma yapılmış bir saygısızlıktır".

Milliyet