Galatasaray nasıl tur atlar ?

Galatasaray nasıl tur atlar ?

Lazio ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da tur hesaplara yapılmaya başlandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu ilk maçında Galatasaray kendi sahasında Lazio ile 1-1 berabere kaldı ve rövanş maçı için hesaplar yapılmaya başlandı.

AVANTAJ LAZİO'DA

Sabri Sarıoğlu'nun attığı golle umutlanan Sarı Kırmızılılar'ın, işini zora sokan golü kaydeden isim Sergej Milinkovic Savic oldu.

Alınan bu skorla İtalyanlar rövanş için avantajlı bir skor elde etmiş oldu.

GALATASARAY TURU NASIL GEÇER?

Galatasaray rövanşta rakibine karşı 1-1 dışındaki bol gollü beraberlikler ve galibiyet alması halinde tur atlayan taraf olacak. Golsüz beraberlikte Lazio, bir üst tura geçecek. 1-1'lik skorda ise maç uzatmalara gidecek. Uzatmada da gol olmaması halinde turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

Temsilcimizin tur için rövanş maçında mutlaka gol ve goller bulması gerekiyor. Aksi takdirde temsilcimiz Avrupa'ya veda edecek.

RÖVANŞ 25 ŞUBAT'TA 

Sarı Kırmızılılar, Lazio ile rövanş maçını 25 Şubat Perşembe günü Roma'da oynayacak. Bu mücadeleden galip çıkan takım son 16 turuna kalacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Öte yandan bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında sahasında ağırladığı Lokomotiv Moskova'yı 2-0 yenerek büyük bir avantaj elde etmişti.

Peki sarı-lacivertliler turu nasıl geçer? Her türlü galibiyet ve beraberlikte turu atlayan taraf Fenerbahçe olacak. 90 dakika Rus temsilcisinin 2-0'lık üstünlüğüyle sona ererse maç uzatmalara gidecek. Ayrıca Lokomotiv Moskova'nın 1-0, 2-1 ve 3-1'lik galibiyetlerinde de turu geçen taraf temsilcimiz olacak.