Yerry Mina için flaş açıklama !

Yerry Mina için flaş açıklama !
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin de ısrarla istediği, adı bir dönem Galatasaray ile de anılan Yerry Mina konusunda Lyon başkanı Jean-Michel Aulas'tan son dakika açıklaması geldi.

Dünya Kupası bitti, Avrupa'da adeta Yerry Mina savaşı başladı. Fransız basınında dün yer alan haberlere göre, oyuncu için son olarak Lyon da 30 milyon euroluk teklif yapmıştı.

Kolombiyalı savunmacıyla ilgili son açıklama ise Lyon başkanı Jean Michel Aulas'tan geldi.

Aulas, Mina'yı istediklerini, bu konuda Everton'la yarış içinde olduklarını belirtirken, "Bence Mina Şampiyonlar Ligi'nde olmayan bir takımı tercih etmez" dedi.

Öte yandan Everton'ın da istediği belirtilen Mina konusunda son olarak Wolverhampton Wanderers'ın da devreye girdiği yazıldı.

"HEM KİRALIK HEM SATILIK ALIRIZ!"

Skysports'un aöre; Wolves, Barcelona'ya Mina'nın transfer olma durumunu sordu ve Katalan ekibine oyuncunun hem kiralanabileceği hem de satın alınabileceği bilgisi verildi.

Özellikle Dünya Kupası'nın ardından oyuncunun taliplerinin artması onu çok isteyen Fenerbahçe ve Galaatsaray'ın da işini bir hayli zorlaştırmış durumda...

23 yaşındaki stoperin ilk tercihi AB pasaportu almak istediği için La Liga... Ancak Premier Lig'den gelen teklifler de her geçen gün artıyor.

Kısa bir süreliğine de olsa Sevilla da Barcelona'ya Mina teklif yapmış ancak görüşmeler kısa sürmüştü. Sevilla daha sonra yarıştan çekilmişti.

Mina'nın pazar değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor. Everton ve Wolverhampton'ın oyuncu için yaptığı teklifler için bir rakam verilmese de 17 ilâ 22 milyon euro arasında olduğu belirtiliyor.

11 milyon euroluk rakamla geçtiğimiz sezonun devre arasında Palmeiras'ta transfer edilen başarılı stoper Barcelona'da sadece 4 maça ilk 11'de başlayabildi.

Mina, Dünya Kupası'nın ardından hala Barcelona'nın ABD'deki kampına katılmış değil.