Yok böyle skor ! 19-0...

Yok böyle skor ! 19-0...

Amatör maçta inanılmaz fark! Manisa 1. Amatör Küme'de Kösealispor, Çepniderespor'u 19-0 yendi!

Manisa 1. Amatör Küme C Grubu 3. hafta maçında Kösealispor, Çepniderespor'u 19-0 yendi. Çepniderespor ligin ilk 2 haftasında da rakiplerine 8-1 ve 10-1 mağlup olmuştu.
 
İsmail Doğan Erdinç Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmada Kösealisporlu futbolculardan Ahmet Eren ve İsa Öztürk 5'er, Timurhan Saraç, Mahmut Elbey ve Ülkü Solak 2'şer, Kemal Bala, Halil Ünlü ve Ali Akkurt da birer gol attı.
  
Bu arada maçta ilginç bir olay daha yaşandı. Tarihi bir hezimete uğramakta olan Çepniderespor, futbolcularından birinin 74. dakikada sakatlanması üzerine, oyuncu değişikliği hakkı da kalmadığı için sahada 10 kişi kaldı. Bunun üzerine Kösealispor Teknik Direktörü Abdullah Türkkan da kendi takımından bir futbolcuyu oyundan aldı ve sahadaki oyuncu sayısını eşitledi.
 
Abdullah Türkkan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Oyuncum Timurhan Saraç'ı centilmenlik gereği çıkardım. Çünkü rakibimizin oyuncu değiştirme hakkı yoktu" diye konuştu. 
 
Türkkan, maçla ilgili değerlendirmesinde ise 90 dakikanın elde edilmesi zor bir skorla maçın tamamlandığını söyledi. Türkkan, "Futbolcularım 19 gol atarak rekor bir sonuca ulaştı, kendilerini tebrik ediyorum" dedi.