Zlatan öyle bir intikam almışki...

Zlatan öyle bir intikam almışki...

Silva, İbrahimovic ile Gattusa oarasında yaşanan ilginç bir anıyı anlattı.

Paris Saint Germain'de forma giyen Thiago Silva, Milan'da oynadığı dönemde Zlatan Ibrahimovic ve Gennaro Gattuso arasında yaşanan ilginç bir anıyı anlattı.

Milan’dan sonra Paris Saint Germain’de buluştuğu Zlatan Ibrahimovic ile ilgili ilginç bir anı paylaşan Thiago Silva, İsveçli yıldızın Gennaro Gattuso’dan aldığı intikamı anlattı.

Paris Saint Germain’in 2012 yılında Milan’dan 42 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Thiago Silva, İtalya’da birlikte forma giydiği Zlatan Ibrahimovic ile Gennaro Gattuso arasında geçen bir anısını paylaştı. Üçlünün Milan’da 2011 yılında birlikte forma giydiği dönemde yaşanan olay, Ibrahimovic’in ne kadar kendine has bir futbolcu olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Silva, bir gün Gattuso’nun antrenman boyunca Zlatan Ibrahimovic ile dalga geçtiğini belirterek yaşananları şöyle anlattı:

“Gattuso tüm gün Ibrahimovic’i kızdıracak şeyler yaptı. Zlatan, hiç sesini çıkarmadı ama intikamı acı oldu. Antrenmandan sonra soyunma odasına gidince Ibrahimovic, Gattuso’yu kucaklayıp çöp tenekesinin içine attı. O anı asla unutmayacağım. Gattuso’nun yüzünün aldığı hale bir hafta boyunca gülmüştüm.”

AMK Gazetesi