Manchester United'tan Aubameyang'a servet !

Manchester United'tan Aubameyang'a servet !
Güncelleme:

Manchester United, Borussia Dortmund'un Afrikalı yıldızı Pierre-Emerick Aubameyang için girişimlere başladı.

Borussia Dortmund’un yıldızı parlayan Afrikalı futbolcusu Pierre-Emerick Aubameyang, Manchester United’ın radarında…

Efsane manejer Sir Alex Ferguson ayrıldıktan sonra bir türlü toparlanamayan Manchester United, bu sezon da şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Louis van Gaal ile istikrarsız bir grafik sergileyen ‘Kırmızı Şeytanlar’, şimdiden önümüzdeki yılın hazırlıklarına başladı.

Önümüzdeki sezon takımın başına Jose Mourinho’yu getirmesine kesin gözüyle bakılan Manchester United, Borussia Dortmund’un yıldızı Aubameyang’ı istiyor. Alman ekibini ısrarla “Satılık değil” demesine rağmen Afrikalı yıldız için nabız yoklayan Arsenal ve Real Madrid’e çalım atan Manchester United, Daily Mirror’ın haberine göre Borussia Dortmund ile gizli görüşmeler sürdürüyor. Aubameyang için 60 milyon sterlin’i gözden çıkaran İngiliz ekibinin, Dortmund’un inadını kırarak transferi sonlandırması bekleniyor.

Kadrosunu dünya çapında yıldızlar ile güçlendirmeyi hedefleyen Manchester United, Afrikalı futbolcuyu alarak ilk bombayı patlatmayı hedefliyor. Real Madrid ve Arsenal’in de listesinde bulunan Aubameyang’ın ise ne karar vereceği ise merakla bekleniyor.

AMK Gazetesi