Mourinho'nun kaderi belli oluyor !

Mourinho'nun kaderi belli oluyor !
Güncelleme:

Chelsea'nin Rus patronu Roman Abramoviç, yönetim kurulunu acilen toplayarak Mourinho'nun kulüpteki geleceğini belirleyecek.

Sezon başından beri 15 maçta 9 mağlubiyet alan ve düşme potasının 1 puan üstünde yer alan Chelsea'nin dünyaca ünlü hocası Jose Mourinho'nun kaderi belli oluyor. 
 
Yönetim bugün acilen toplanıyor
 
Chelsea'nin Rus patronu Roman Abramoviç, kötü gidişe dur demek için bugün yönetim kurulunu acil olarak toplama karar aldı. Toplantıda Mourinho'nun geleceğine karar vermek için yönetim kurulu üyeleri Bruce Buck, Marina Granovskaia, Eugene Tenenbaum ve Michael Emenalo'ya fikir danışacak olan Abramoviç, kesin kararını verecek .
 
Chelsea yönetim kurulu 2013'te Jose Mourinho'ya tekrar görev verme kararını oylamayla vermiş ve 3'e 2 çıkan oylar sayesinde imzalar atılmıştı. Bugün yapılacak toplantıda bu 5 isimden biri kararını değiştirirse ayrılık kararı verilecek.
 
Tam 40 milyon pound!
 

Fakat Portekizli hocayı göndermek hiç de kolay değil. Çünkü Chelsea'den haftalık 250 bin pound alan ve sözleşmesi 4 yıllık olan Mourinho'nun gönderilmesi durumunda bu karar 40 milyon pounda mal olacak. 
 
Bugün yapılacak toplantıdan ayrılık kararı çıkması yüksek ihtimal olarak görülürken tazminat bedelinden dolayı Mourinho'nun küçük de olsa kalma şansının olduğu belirtildi.
 

Milliyet