Drogba'dan derbi paylaşımı

Drogba'dan derbi paylaşımı
Güncelleme:

Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Bir dönem Galatasaray’da forma giymiş olan efsane futbolcu Didier Drogba, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi hakkında resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Didier Drogba, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Dünyanın öbür ucunda bile olsam Aslan’ın kükreme sesini ayaklarımda hissediyorum” yazdı. Fildişi Sahilli yıldız, bir başka eski takımı Marsilya’nın bugün PSG ile oynayacağı maç ile ilgili de yorum yazdı.

Melo'dan Fenerbahçe'ye teşekkür !Melo'dan Fenerbahçe'ye teşekkür !

 

Galatasaray’a 2012 yılının Ocak ayında gelen Didier Drogba, 2013 yılının Temmuz ayında takımdan ayrılmıştı. Fildişi Sahilli dünya yıldızı, 1.5 yıl kaldığı sarı-kırmızılı takımda taraftarın sevgilisi olmayı başarmıştı. Galatasaray forması ile 53 maça çıkan Didier Drogba, 20 gol atarken 13 de asiste imza atmıştı.

Bir dönem Galatasaray’da forma giymiş olan efsane futbolcu Didier Drogba, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi hakkında resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Didier Drogba, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Dünyanın öbür ucunda bile olsam Aslan’ın kükreme sesini ayaklarımda hissediyorum” yazdı. Fildişi Sahilli yıldız, bir başka eski takımı Marsilya’nın bugün PSG ile oynayacağı maç ile ilgili de yorum yazdı. Mehmet Demirkol`dan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yorumu Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiyi yorumladı. Mehmet Demirkol, derbide öne geçen tarafın topun oyunda kalma süresine bağlı olacağını söyledi. İlgili Haberi Oku Galatasaray’a 2012 yılının Ocak ayında gelen Didier Drogba, 2013 yılının Temmuz ayında takımdan ayrılmıştı. Fildişi Sahilli dünya yıldızı, 1.5 yıl kaldığı sarı-kırmızılı takımda taraftarın sevgilisi olmayı başarmıştı. Galatasaray forması ile 53 maça çıkan Didier Drogba, 20 gol atarken 13 de asiste imza atmıştı.