Rıdvan Dilmen'den flaş Aykut Kocaman iddiası

Rıdvan Dilmen'den flaş Aykut Kocaman iddiası
Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Süper Lig 11. haftasında Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından, Aykut Kocaman'ın görevi bırakacağını iddia etti.

Rıdvan Dilmen, Süper Lig 11. haftasında Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı maçı NTV Spor canlı yayında değerlendirdi. Dilmen Aykut Kocaman'ın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen’in açıklamalarıı;

“Başkan, yönetim, Aykut Kocaman sınıfta kalmıştır. Şapkalarını önüne koyacaklar bu işi bitirecekler. Ne karar verirler bilmem ama yolun sonu. Belki de Aykut Hoca evine gidecek, yutkunacak, başkanla görüşecek ve görevini bırakacak”

“Fenerbahçe şöyle bir açıklama yapmaz, ne o cehenmen donana kadar falan. Fenerbahçe bunlarla uğraşır mı?. Diyelim ki Aykut Kocaman yarın öbür gün istifa etti, yönetim de kabul etti. Ee ne olacak cehennem, mehennem?”

“Bu takıma seyirci falan gitmez”

“Neto, Dirar, Neustadter yedek olur bu takımda. Şu takımın ilk 11’inden bir kişi Beşiktaş’ta oynayamaz. Bu formaya ”Git sen, oynama” de, yine bu kadar puan alırdı. Liderin 9 puan gerisindesin, daha Beşiktaş ve Başakşehir oynamamış. Nasıl gidecek seyirci Sivas maçına? Bu takıma seyirci falan gitmez”

“Van Persie’yi hemen uçağa bindiririm”

“Fenerbahçe’de Van Persie diye bir oyuncu var. Taraftar olsam kulübe yazı yazarım. Aman bu oyuncu Fenerbahçe’nin tesislerine bile gelmesin. Alex 25 tane atarken gönderdiniz, Van Persie locada çekirdek yiyor, göndermiyorsunuz. Gönderin gitsin, nereye Çin’e mi gidecek? Fenerbahçe’ye ihanet ediyorsunuz. Bu adamlara Fenerbahçe Kulübü’nü kullandırmayın. Van Persie kim? Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olsa ne olur? Burada oynamıyor, 3 gün sonra Hollanda’da oynuyor. İnanılır gibi değil ya… Hemen uçağa bindiririm”