Sterling'e ödül töreninde protesto!

Sterling'e ödül töreninde protesto!
Güncelleme:

Liverpool'da "yılın genç futbolcusu" seçilen ancak kulübüyle sözleşme yenilemeyen futbolcuya bazı taraftarlar tepki gösterdi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma  giyen Raheem Sterling, ödül aldığı gecede bazı taraftarlar tarafından protesto  edildi.
 
2012 yılından bu yana formasını giydiği Liverpool ile henüz yeni  sözleşme imzalamayan 20 yaşındaki Sterling'e "yılın genç futbolcusu" ödülünü  aldığı gecede bazı taraftarlar tepki gösterdi. Genç yıldız ödülünü almak için  sahneye çağrıldığında küçük bir grup tarafından yuhalanırken, bazı taraftarlar  ise "Burada kal Sterling" diye bağırdı.
 
İngiliz basını, genç yıldızın menajeri aracılığıyla teknik direktör  Brendan Rodgers'a takımdan ayrılmak istediğini ilettiğini kaydetti. Liverpool'un  haftalık 100 bin sterlinlik teklifini kabul etmeyen 20 yaşındaki futbolcu, daha  önce verdiği demeçte, "paragöz" bir futbolcu olmadığını söylemişti.
 
Mevcut sözleşmesine göre kulübünden haftalık 35 bin sterlin kazanan  İngiliz milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 47 karşılaşmada 11 gol attı.
 
Basında yer alan haberlerde Manchester City'nin Sterling ile yakından  ilgilendiği ve sezon sonunda transferin gerçekleşebileceği kaydedildi. Arsenal  Menajeri Arsene Wenger ise Sterling ile ilgilendikleri yönündeki haberleri  yalanlamıştı.