Google servisleri çöktü! Youtube ve Gmail'e erişilemiyor

Google servisleri çöktü! Youtube ve Gmail'e erişilemiyor
Güncelleme:

Saat 14:50 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Google'a bağlı olan Youtube, Gmail ve Google Meets gibi servislere erişim sorunu yaşanıyor.

Google servislerinde yaşanan çökme internet kullanıcılarını etkiledi. Şu an sebebi bilinmeyen erişim sorunu nedeniyle Google servisleri olan YouTube ve Gmail kullanılamıyor, arama motoru ise çalışmaya devam ediyor. Google’a bağlı birçok servise zorlukla erişim sağlanıyor.

DownDetecter’a göre, Avrupa, Avustralya, ABD'nin doğu kıyıları, Afrika, Güney Amerika ve Asya bölgelerinden kullanıcılar Google servisleri ile ilgili şikayette bulundu.

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan Youtube'un aylık aktif kullanıcı sayısı 2 milyarı geçerken elektronik posta platformu Gmail'de de yaklaşık 1,7 milyar elektronik posta hesabı bulunuyor.

GOOGLE TÜRKİYE'DEN AÇIKLAMA

Google Türkiye Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Google sunucularında yaşanan sorunların farkında olduklarını belirterek, "Google, bu kritik sorunları gidermek için çalışıyor." açıklamasında bulundu.

Google servisleri çöktü! Youtube ve Gmail'e erişilemiyor - Resim : 1

Güncelleme:
Saat 15:30 itibarıyla Google düzelmeye başladı ve Gmail'e ve YouTube'a giriş yapabildik. Yine de Gmail'de kişi bilgileri yüklenmiyor, sistem oldukça yavaş çalışıyor.

Seçiniz...