Yeni nesil sosyal içerik platformu Vikilist

Yeni nesil sosyal içerik platformu Vikilist
Güncelleme:

Dünyanın ve Türkiye’nin dijital medya trendlerinden olan sosyal içerik platformlarına bir yenisi daha eklendi: Vikilist.

Hayatın yorgunluğundan kaçmak isteyenlerin, gündemin kaosundan bazen kaçan bazen de “kaosa mütevazı bir katkı” sunanların, boş vaktini bilgiyle değerlendirenlerin adresi olmak isteyen Vikilist kültürel zenginliği ile bir boşluğu da dolduracak. Hazırlıkları Temmuz 2016’da başlayan Vikilist Ekim 2016’da okurlarla buluştu.

Haberden listelere, galerilerden gif, video gibi farklı formatlara çok zengin bir içerik sunmayı hedefleyen Vikilist, kendisine konuşacak mecra bulamayanların sesine, sözüne, tasarımına mecra olacak.

Bilgilendiren, eğlendiren, gündemi yakalatan, haberlere başka bir gözle bakan Vikilist bu misyonunu okurunu sıkmadan yerine getirecek. Türkiye’nin geniş kesimlerine hem içerik sunan hem de içerik sunma imkanı veren Vikilist, geniş tabanlı bir sosyal medya ansiklopedisi olmaya aday.

Sadece bilgi ve eğlenceyle kısıtlı olmayan Vikilist, kulis bilgileri, magazin haberleri, kamu yararı gördüğü hakikatleri ifşa etmekten çekinmeyen cesareti ile de anormal bir profil çizecek.

Vikilist, Türkiye’nin alanında iyi işler yapan içerik ortaklarıyla da dikkat çekiyor. OT dergisi, havacılığın kitabını yazan havayolu101, Türkiye’nin sinema rehberi Sinefesto.com, ünlü doktor Halit Yerebakan ve iş dünyasının önemli dergilerinden The Brand Age’e kadar ile birlikte içerik üreten Vikilist; her damardan girecek, her gönül telini titretecek.

vikilist.com