EGO Genel Müdürlüğü sorunları yerinde dinliyor

EGO Genel Müdürlüğü sorunları yerinde dinliyor
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşların toplu taşımada yaşadığı ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve sorunları yerinde dinlemek için ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. Çubuk ve Etimesgut ziyaretlerinden sonra Beypazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelen EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, vatandaşların talep ve önerilerini tek tek not aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Başkentin ulaşım ihtiyaçlarının belirlenmesi ve sorunların çözümü için gerçekleştirdiği toplantılara devam ediyor.

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve beraberindeki heyet Çubuk ve Etimesgut ilçelerinden sonra Beypazarı ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri tek tek not aldı. Toplantıya, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap da katıldı.

YOLCULARIN SORUNLARI BİREBİR DİNLENİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankara’nın ilçelerinde vatandaşların toplu taşıma ile ilgili yaşadığı sorunları ilçe ilçe gezerek yerinde dinliyor.

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve beraberindeki heyet, Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nde Beypazarlı vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların, sorunlarını ve önerilerini dile getirdiği toplantıda EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, soruların hepsini tek tek not alarak, üzerine çalışacaklarını ifade etti.

Çubuk ve Etimesgut ilçelerinden sonra Beypazarı ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, ilçe ziyaretlerine devam edeceklerini aktardı. Konuşmasında ilçe ziyaretlerinin önemine değinen Engin, şunları kaydetti: “Amacımız; yolcuların kartlarıyla ilgili, sistemle ilgili, güzergâhlarla ve duraklarla ilgili yaşadığı sıkıntıları birebir dinlemek, doğru anlamak ve bunların çözümleri için çalışmaları gerçekleştirmek. Beypazarı özelinde daha çok özel taşımacılarla ilgili sorunlar dile getirildi. Ankara-Beypazarı arasındaki ulaşımın aktarma koşullarıyla ilgili sorunlar aldık. Biz bu sorunların hepsine çalışacağız. Biz bu sorunları birebir dinliyoruz, çalışıyoruz. 4-5 ay gibi kısa bir sürede de geri dönüş yapıp bu sorunlardan hangilerini çözebildik, hangilerini niye çözemedik konularının şeffaf yönetim anlayışımız gereği hesabını vermeye geleceğiz. Çünkü biz EGO olarak bir teknolojik dönüşüm yaşıyoruz. Bu dönüşüm için çok kısa bir süre daha sabır istedik. Bu dönüşümün sonunda zaten genel sorunların yüzde 70- 80’ini çözdüğümüzü hep beraber göreceğiz.”