Mansur Yavaş Gökçeklerin boşaltılmadığı konutun peşinde!

Mansur Yavaş Gökçeklerin boşaltılmadığı konutun peşinde!
Güncelleme:

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Osmanlıspor’a kiralanan Kızılay’daki başkanlık konutuna, Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in taşındığı ve konutta ikamet ettiği ortaya çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kızılay’ın göbeğindeki yüksek duvarlarla çevrili başkanlık konutunda, eski başkan Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in ikamet ettiği öğrenildi.

Yeniçağ gazetesinden Fatih Ergin'in haberine göre Başkanlık konutu, feshedilen Ankaraspor’un yerine Osman Gökçek tarafından kurulan Osmanlıspor’a Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde kiralanırken, Osmanlıspor için kiralanmasına rağmen Osman Gökçek’in konuta taşındığı ve bu binada ikamet ettiği öğrenildi.

MANSUR YAVAŞ KONUTUN PEŞİNDE

Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından söz konusu konutun durumunu araştırdığı ve karşısına Büyükşehir Belediyesi ile Osmanlıspor arasında yapılan sözleşmenin çıktığı belirtildi.

Sözleşmeye göre, Osmanlıspor vazgeçmediği sürece Büyükşehir Belediyesi’nin sözleşmenin bitiş tarihine kadar konutu kullanma imkânı bulunmuyor. Mansur Yavaş’ın bir süredir başkanlık konutunu Osmanlıspor’un değil, Osman Gökçek’in kullandığını tespit ettirmeye çalıştığı kaydedildi.