4 Eylül Stadı, Sivasspor-Fenerbahçe maçına hazır

4 Eylül Stadı, Sivasspor-Fenerbahçe maçına hazır

Stat müdürü Şimşek: "Fenerbahçe'yi burada ağırlamak için stadyumumuzu hazır duruma getirdik. Ekim ayı sonundan itibaren stadyumumuzun alttan ısıtma sistemini açtığımız için herhangi bir sorun yok. 4 Eylül Stadyumu'nun zemini, Türkiye'de ender

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor-Fenerbahçe maçının oynanacağı 4 Eylül Stadyumu, yarınki karşılaşmaya hazır hale getirildi.

4 Eylül Stadyumu Müdürü Fatih Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor-Fenerbahçe maçı için statta her türlü hazırlığın tamamlandığını söyledi.

Müsabakanın her iki takım ve taraftarlar için kazasız, belasız ve centilmence geçmesini arzuladıklarını dile getiren Şimşek, "Fenerbahçe'yi yarın burada ağırlamak için stadyumumuzu hazır duruma getirdik. Ekim ayı sonundan itibaren stadyumumuzun alttan ısıtma sistemini açtığımız için zeminde herhangi bir sorun yok. 4 Eylül Stadyumu'nun zemini, Türkiye'de ender zeminlerden biri. Sahamız yemyeşil ve bahar ayında gibi" diye konuştu.

Soğuk hava nedeniyle stadyumun zemininde zaman zaman buzlanma oluştuğunu ifade eden Şimşek, alttan ısıtma sistemi sayesinde herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirtti.

Şimşek, sahada bugünkü ısının 18 derece olduğunu bildirdi.

Öte yandan, 15 bin 254 seyirci kapasiteli 4 Eylül Stadyumu'nda, Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan 863 biletin tamamının satıldığı öğrenildi.

Muhabir: Serhat Zafer
Yayınlayan: Ahmet Ekici