Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

----------------------GECE MAGAZİN HABERLERİ----------------------En mutlu günAKVARYUM Sushico Şube Müdürü Ekrem Türkan ile Didem Türkan, yaklaşık üç...

----------------------

GECE MAGAZİN HABERLERİ

----------------------

En mutlu gün

AKVARYUM Sushico Şube Müdürü Ekrem Türkan ile Didem Türkan, yaklaşık üç yıl önce başlayan mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırdı. Genç çiftin mutlu günü Lara Otel'de gerçekleşti. Düğün töreninde her iki gencin ailesi ve yakın çevreleri mutluluklarına ortak olmak için hazır bulundu. Aşklarını resmiyete taşıyan ikili mutlu sona ulaşmanın heyecanını yaşarken, yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Ekrem- Didem Türkan

===

İyi ki doğdun Yüksel

URART firması çalışanlarından Yüksel Kılıçarslan, yeni yaşını düzenlenen organizasyonla kutladı. Urcan Alaturka Restaurant'ta gerçekleşen partiye, doğum günü sahibinin çok sayıda arkadaşı katıldı. Kalabalık masa etrafında toplanan arkadaşlar, birlikte akşam yemeği yedi. Eğlenceli kutlama fasıl müzikle renkli bir hal alırken, gecenin sürprizi oryantal şov coşkuyu doruğa taşıdı. Pastasını kesen Kılıçarslan, dostlarına teşekkür ederek dilek diledi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Keyifli kutlama geç vakte kadar hız kesmeden devam etti

===

Dans dolu saatler

VİTALE Hastanesi hemşirelerinden Cemre Derbentli ile Akdeniz Üniversitesi Fizyoterapi Bölümü öğrencisi Nefise Özgür, keyifli akşamda bir araya geldi. Uzun bir aranın ardından birlikte eğlenmeye çıkan iki arkadaşın gecedeki durağı, Irish Pub Konyaaltı oldu. Eğlenceli ikili müzik grubunun şarkılarına dans ederek eşlik etti. Hareketli notaların hakim olduğu gece, sabahın ilk ışıklarına kadar hız kesmeden devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Cemre Derbentli, Nefise Özgür

===

Bekarlığa eğlenceli veda

ÖZEL sektör çalışanı Didem Tekinırk, dünya evine gireceği heyecanlı düğün günü öncesi kız arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir gece geçirdi. Arkadaşlarının eşlik ettiği müstakbel gelin, bekarlığa veda partisinde unutulmaz anlar yaşadı. Popüler işletmelerden Shots'ta buluşan arkadaşlar, elektronik müzik ve DJ performans eşliğinde geç vakte kadar eğlendi. Düğün öncesi stres atan Tekinırk, dostlarına bu güzel gece için teşekkür eti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: İpek Özemek, Selin Lana Gürcan, Didem Tekinırk, Seda Okay

===

Renkli buluşma

YAKIN arkadaşlar Türkan Koyuncuoğlu ile Merve Gürel, yoğun bir haftanın yorgunluğunu birlikte attı. The House Cafe'de bir araya gelen arkadaşlar, renkli halleri ve enerjileriyle öne çıktı. DJ Özkan'ın şarkılarıyla hareketli bir hal alan atmosfer, koyu sohbetle keyifli bir Akdeniz gecesi yaşattı. İkili, geç vakte kadar devam eden buluşmada neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Türkan Koyuncuoğlu, Merve Gürel

===

Bozuk DVD ile başlayan aşk

ANTALYALI Kutsal Görkem Cebeci, çalıştığı DVD mağazasında üç yıl önce tanışıp aşık olduğu Ramilya Tufanova ile dünya evine girdi. Halen bir lojistik firmasında operasyon uzmanı olarak görev yapan Cebeci ile asıl mesleği hosteslik olan ve bir mağazada tezgâhtarlık yapan Tufanova, Lara Beachpark'taki Crezy Eleven Plaj tesislerindeki düğün töreniyle bekârlığa veda etti. Gökyüzünü aydınlatan havai fişekler eşliğinde tören alanına giren Cebeci çifti, gece boyunca davetlilerle birlikte doyasıya dans edip, çiftetelli oynadı.

Kutsal Görkem Cebeci, eşiyle nasıl tanışıp âşık olduğunu şöyle özetledi: "Antalya'da yaşayan Kazak asıllı Ramilya, üç yıl önce çalıştığım DVD mağazasına gelmişti. Bir film DVD'si satın aldı. Candan, güler yüzlü, tatlı dilli oluşu çok hoşuma gitmişti. Tekrar gelmesini sağlamak için kendisine bozuk DVD vermiştim. Ertesi gün tekrar gelip, DVD'nin bozuk çıktığını söyledi. O sırada tanışıp, sohbet ettik. Sonra da telefonlaşmaya, mesai saatlerimizin dışında buluşmaya başladık. Birbirimizi sevince de evlenmeye karar verdik. Aşkımızın hikâyesi böyle başladı" dedi.

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Cebeci çifti dans ederken, eğlenirken