ATV'nin yeni dizisi 'Beyaz Karanfil'

ATV'nin yeni dizisi 'Beyaz Karanfil'

İddialı kadrosuyla yepyeni bir polisiye macerası ATV'de başlıyor


ATV çok sevilecek bir dizi ile geliyor. Abuley (Kenan Çoban) ve Zaza (Ali Sürmeli) karşımızda Beyaz Karangfil dizisi ile..

 Dizinin konusu
Zülfü, zengin bir ağa olan akrabası Osman'ın bahçıvanlığını yapmaktadır. Osman, uyuşturucu pazarının en güçlü isimlerinden biridir. Zülfü, Osman yüzünden hapse girer ve cezası bittiğinde başına gelenlerin intikamını almak için harekete geçer.
Kurtlar Vadisi dizisinden daha iddialı olacağı iddia edilen dizinin oyuncu kadrosu mükemmel. Kurtlar Vadisi dizisinden tam 3 oyuncu transfer eden dizi Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak.

Yapımcılığını Bahadır Özdener'in üstlendiği dizide başrolleri Kenan Çoban (Zülfü), Hakan Boyav (Salih), Ali Sürmeli (Osman), Okan Turan (Sarıhan), Çağlar Ertuğrul (Başar), Oya Unustası (Nergis), Chloe Loughnan (Berrak) paylaşıyor. Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün yaptığı Beyaz Karanfil'in yönetmeni Baran Özçaylan

Uzun yıllar 'Kurtlar Vadisi'nin 'Abdülhey'i olarak ünlenen Kenan Çoban'ın ardından diziye aynı yapımda 'Kara'yı canlandıran Hakan Boyav da katıldı. Boyav, 'Beyaz Karanfil'de uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası narkotik komiserini canlandıracak.
VADİ'DEN 3 İSİM AYNI DİZİDE
Ayrıca Vadi'de 'Zaza'yı canlandıran Ali Sürmeli de dizide boy gösterecek. Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin başrollerini paylaştığı 'Beyaz Karanfil', uyuşturucuya karşı savaşı anlatacak.
İŞTE FRAGMAN

Beyaz Karanfil Yeni Dizi İlk Fragman | Haber3 Video | Sitene Ekle