Başkan Dr. Handan Toprak’tan Bayram Mesajı

Başkan Dr. Handan Toprak’tan Bayram Mesajı

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Ramazan Bayranı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dr. Toprak mesajında; “Çok değerli Avcılarlı hemşehrilerim; Bu yıl sizlerle hep birlikte güzel bir Ramazan geçirdik. Hayatın günlük koşturmacalarının dışında akşam vakitlerini iftardan sonra birlik beraberlik içerisinde, sanatla buluşarak hep bir arada geçireceğimiz zamanlar yaratmış olduk. Avcılarımızın Paşaşeli Parkı Anfi Tiyartorsu’nda Nejat Uygur Sahnesi’nde çok çeşitli sanatçılarımızla buluştuk. Onlar hafta sonlarımızı Avcılarımıza, coşkusuna, mutluluğuna, moral ve motivasyonuna da katkılarını sundular. Çok değerli sanatçılar geldi, türkülerini söylediler, şarkılarını söylediler. Tiyatrocularımız birbirinden güzel ve değerli oyunlarını bizler için sahnelediler. Ortak özellikleri birlik beraberlik içinde ve hemşehri duygularıyla birlikte çok güzel zamanları paylaştılar.

Avcılar’da herkes iftarını gönül huzuru içerisinde açtı. Çünkü onlar biliyorlardı ki, Avcılar Belediyesi’nin Aşevi var ve yaşlı, hasta veya yoksulluk nedeniyle yada engelli olup yemek yapamayanların evlerine Avcılar Belediyesi’nin Aşevi ekipleri tarafından kapıları çalınarak 3 çeşit sıcak yemek evlerine servis edilmekte.  Onun için Avcılar’da hiç kimse yatağa aç girmeyecek. Bu hizmetlerimizi veriyoruz, evinde yemek yapabilenlerin evlerine de kuru gıda ve diğer gıda ihtiyaçları bırakılmak üzere her türlü sosyal ihtiyaçları giderilerek bu hizmetler verilmekte.  O nedenle de Avcılar halkı o manevi mutluluğu da taşıdı.  Sadece Ramazan’da değil ve sadece 30 gün değil yılın 365 günü onların evlerine bu hizmetler götürülmeye devam edecek. Onun için iftarlarını yaparken gönül huzuru içerisinde oldular.

Aynı zamanda 10 mahallemizde iftar programları düzenlendi. Belediyemiz yine birlik ve beraberlik içinde, değerli hemşehrilerimizle birlikte iftar yapma şansı bulduk. Gelenekselleştirdiğimiz büyük iftarımızı da yine Kadir Gecesi günü Avcılar Belediye Meydanı’nda yoğun bir katılımla herkesin birlik, beraberlik duyguları içinde ve coşkuyla, sevgi içerisinde gerçekleştirdik.  Aynı şekilde bayramınızın da mutlu, huzurlu, sağlıklı geçmesi ve şeker tadında Ramazan Bayramınız olmasını diliyor sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.