BBPliler merhum Yazıcıoğlunu dualarla anacak

BBPliler merhum Yazıcıoğlunu dualarla anacak

BBP Manavgat İlçe Başkanlığı, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 4'üncü yıldönümünü dualarla anacak.

BBP Manavgat İlçe Başkanlığı, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 4'üncü yıldönümünü dualarla anacak.

    BBP Manavgat İlçe Başkanı Nusrettin Karakoç, 4 yıl önce yerel seçim çalışmasında helikopter kazası kaybettikleri liderleri Muhsin Yazıcıoğlu için 22 Mart'ta Külliye Camii'nde mevlit okutacaklarını söyledi. Manavgat'ın Taşağıl beldesinde de Yazıcıoğlu için anma programı düzenleyeceklerini belirten Karakoç, Taşağıl yangına gelmesi anısına partililerle toplu fidan dikimi yapacaklarını kaydetti. Karakoç, "Merhum genel başkanımızı anmak için ne yapsak azdır. Muhsin Yazıcıoğlu, ülkemizde dürüst, ilkeli, seviyeli, doğruları söyleyen, mazlum ve mağdurun yanında olan ve dik duruşun sembolü olmuş örnek siyaset adamıdır. Liderimiz 19, 20 ve 23 dönem TBMM'de Sivas milletvekili olarak Anadolu insanının kalbi olmuştur. Ülkemiz siyasetinde her geçen gün Yazıcıoğlu'nun haksızlığa karşı dik duruşu siyasetine ne kadar ihtiyaç olduğu daha iyi gözleniyor. 4 yıl önce 25 Mart'ta çok sevdiği Rabbine kavuşan liderimize Allah'tan rahmet diliyoruz." dedi.

Öte yandan merhum Yazıcıoğlu'nun vefatından bir yıl önce Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting yaptığı belirtildi. Karabük Turizm Geliştirme ve Su Sporları Kooperatifi Başkanı Refik Armağan, Yazıcıoğlu'nun vefatından bir yıl önce Alanya'ya geldiği bir toplantıda oğlu Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte rafting su sporu yaptığını söyledi. Armağan, Yazıcıoğlu'nun iyi bir raftingci olduğunu kaydetti. CİHAN