Davut Güloğlu ve Başkan Genç’ten ortak çağrı

Davut Güloğlu ve Başkan Genç’ten ortak çağrı

Sarıyer Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Davut Güloğlu sahne aldı.

İstinye Tersane alanında kendisini dinlemeye gelen Sarıyerlilere müzik ziyafeti yaşatan Sanatçı Güloğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu için ortak bir çağrıda bulundu.

Sarıyerlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Sanatçı Davut Güloğlu’na şarkılarını Sarıyerliler için söylediği için teşekkür eden Başkan Genç, “Belediye meclisi ile uyuşturucuya karşı bir komisyon kurduk. Yoğun bir çalışma içindeyiz ve her akşam vatandaşlarımızla buluşmalarımızda dile getiriyorum. Çocuklarımızı uyuşturucu melanetine kaptırmayacağız değil mi?” şeklinde konuşarak alanı dolduran vatandaşlardan söz aldı.

 

Her şeyin önce evden başladığının altını çizen Sanatçı Davut Güloğlu, “Çocuklarımıza daha dikkatli davranalım. Burada babaların görevi çok önemlidir. Çocuklarla aranıza koyduğunuz mesafeyi kaldırın. Sevelim, arkadaş olalım. Onlarla daha sağlam bir beraberlik kurup, sıkıntılarını beraber çözelim. Hep beraber el ele olacağız ve uyuşturucu lanetinden ülkemizi kurtaracağız. Başkanımızın bu hassasiyetinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu. 

 

İstinye Tersane alanını dolduran yüzlerce Sarıyerli, Davut Güloğlu’nun şarkıları ile yerlerinde duramadılar. İki saatlik sahne performansı sergileyen Sanatçı Güloğlu, gençleri sahneye çağırarak horon oynadı, selfie çektirdi. Sarıyer Spor Kulübü’nün başarı çıtasını yükselterek birinci lige çıkmasını temenni eden Güloğlu, imzaladığı futbol topunu vatandaşlara doğru attı.

 

 

 

 

Cengiz KAHRAMAN

Sarıyer Belediyesi Basın Danışmanı

 

GSM          : 0532 414 20 09

e-posta     : cengizkahraman@sariyer.bel.tr

                     kahramance@gmail.com

web           : www.sariyer.bel.tr

Çağrı         : 444 1 722