Demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu

Demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu

Antalya’da, darbe girişimi sırasında şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç, hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu ve tüm demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu.

Binlerce Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Farklı siyasi görüşlerden vatandaşlar Türk bayrakları ile tüm dünyaya birlik mesajı veriyor. Demokrasi nöbetinde dün darbe girişimi sırasında canlarını feda eden şehitlerimiz için mevlit okutuldu.

BİNLERCE KİŞİ DİNLEDİ

Darbe girişimi esnasında koruduğu Ankara Emniyet Müdürlüğü binasında şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç, darbe girşimine karşı direnirken şehit olan hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu ve tüm şehitler için okutulan mevlide; Başkan Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, STK temsilcileri, şehit ailesi ve binlerce vatandaş katıldı.

TÜM ŞEHİTLERE DUA OKUNDU

Mevlitin ardından darbe girişimi esnasında şehit olan sivil vatandaşlar ve emniyet mensupları için dualar okundu. Şehit Muhammet Oğuz Kılınç'ın babası Zeki Kılınç taziyeleri kabul ederken, 4 gündür meydanları bırakmayan vatandaşlara yemek ikram edildi. İl Müftüsü Osman Artan'ın duasının ardından mevlit programı son buldu. Antalyalılar, sabaha kadar demokrasi nöbetine devam etti. Mevlide katılarak Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç dolduran binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’da yaptığı konuşmayı dev ekranlardan izledi.