Erkek çocuğunu taciz etmişler !

Erkek çocuğunu taciz etmişler !

Bursa'da bir erkek çocuğu kaçırarak evinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli yakalandı.

Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi'nde bir esnafın yanına giden 12 yaşındaki A.O.E, bir kişinin kendisini, Selimiye Mahallesi Döşemeciler Sokak'taki bir marketin önünden ağzını eliyle kapatarak kaçırdığını ve evine getirdiğini, burada tecavüz ettiğini, ardından da cebine 15 lira koyup yolladığını öne sürdü.

Bunun üzerine söz konusu esnaf, caddeden geçen ve o sırada başka bir konuyla ilgili çalışma yürüten polislerin içinde bulunduğu aracı durdurdu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, çocuğun tarifi üzerine şüpheli E.Ç'nin (50) Selimiye Mahallesi 1. Bülbülce Sokak'taki evine geldi. Polis ekiplerine kapıyı açan alkollü şüphelinin sakin tavırları dikkati çekti.

Bu sırada, bir polis memurunun telefonla ulaştığı çocuğun babası E.E, oğlunu almak istemediğini bildirdi. Polisin "Çocuğunuzun başına başka bir durum geldi, karakola kadar gelmeniz gerekiyor" demesine karşın eşinden ayrı olduğu iddia edilen baba telefonu kapattı.

Polis ekipleri şüpheli E.Ç'yi, Muradiye Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından Alemdar Polis Karakolu'na götürdü. Mağdur çocuk A.E.O. ise İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Yaşı küçük çocuk için, cumhuriyet başsavcılığının talimatına göre sağlık raporu alınacağı bildirildi.

Çocuğun bir polis memuruna, "Ben kötü bir şey yaptım, öğlen 14.00'ten sonra evime hiç gitmedim" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.