Fahri Kuran kursu hocaları, Öğretmenler Gününde unutulmadı

Fahri Kuran kursu hocaları, Öğretmenler Gününde unutulmadı

Türk Diyanet Vakıf - Sen Adana Şubesi, Öğretmenler Günü’nde fahri Kur’an kursu hocalarını unutmadı. Bir kebap salonunda fahri Kur’an kursu hocalarına yemek veren Türk Diyanet Vakıf - Sen, hocalara başörtüsü hediye etti. Programda konuşan...

Türk Diyanet Vakıf - Sen Adana Şubesi, Öğretmenler Günü’nde fahri Kur’an kursu hocalarını unutmadı. Bir kebap salonunda fahri Kur’an kursu hocalarına yemek veren Türk Diyanet Vakıf - Sen, hocalara başörtüsü hediye etti.

Programda konuşan Kamu-Sen Adana Temsilcisi ve Türk Diyanet-Sen Adana İl Başkanı Ayhan Arabacı, öğretmenlerin, dünyanın bütün çiçeklerini yetiştiren cefakar insanlar olduğunu belirterek, çok zor bir görev üstlendiklerini söyledi. Öğretmenler gününü kutlayan Arabacı, “Öğretmenler Günü nedeniyle Türk Diyanet Vakıf Sen olarak Adana’da üye olsun olmasın fahri Kur’an kursu hocalarına birlik ve beraberliği sağlamak, kaynaşmak için yemek verdik. Bizim amacımız sendikacılıktan ziyade Kur’an kursu hocalarımızın birlikteliğini sağlamak, birbiriyle kaynaştırmak.” dedi. Programa Adana Müftüsü Arif Gökce de katılarak Öğretmenler Günü’nü kutladı.

CİHAN