Halı Saha Tesislerini Kumarhane Yapmışlar

Halı Saha Tesislerini Kumarhane Yapmışlar

EYÜP'te halı saha tesislerinde tombala oynayan 26 kişi polis tarafından yapılan baskın sonucu gözaltına alındı.

EYÜP'te halı saha tesislerinde tombala oynayan 26 kişi polis tarafından yapılan baskın sonucu gözaltına alındı. Yapılan baskının ardından mekan mühürlenirken, tombala oynatılan makine ve televizyonlara el konuldu.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliğine bağlı ekipler, Gürbüzler Caddesi üzerinde bulunan bir halı sahanın sosyal tesislerinde tombala oynatıldığına dair ihbar aldı. Harekete geçen ekipler, saat 20.00 sıralarında sosyal tesislerin ikinci katında bulunan mekana baskın yaptı.

Yapılan baskın sonucu, içeride tombala oynayan 5'i kadın 25 kişi ile mekan sahibi gözaltına alındı. Mekan mühürlenirken, tombala oynatılan makine ve televizyonlara da el konuldu. Gözaltına alınan 26 kişi ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Tombala oynarken yakalanan şahıslar, şubeye girişleri sırasında rahat tavırlar sergilerken, bir kadın basın mensuplarına poz verdi. Bir kişi de elinde bulunan pet şişeyi gazetecilerin üzerine fırlatarak tepki gösterdi.

(FOTOĞRAFLI)

Kaynak: Doğan Haber Ajansı