Halk Sağlığı Müdürü Tay’dan Tıp Bayramı Kutlaması

Halk Sağlığı Müdürü Tay’dan Tıp Bayramı Kutlaması

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle aile sağlığı merkezlerini ziyaret eden Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, aile hekimlerinin Tıp Bayramını kutladı.

- 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle aile sağlığı merkezlerini ziyaret eden Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, aile hekimlerinin Tıp Bayramını kutladı.

Dr. Tay’a ziyaretinde müdür yardımcısı Osman Öztürk de eşlik etti. Hekimler ve sağlık çalışanlarının mesleğin gerektirdiği yüksek ahlak, fedakârlık gibi hassasiyetlerle dünyanın en zor ama en onurlu işlerinden birini yaptığını belirten Dr. Tay, büyük bir sabırla, hoşgörüyle ve özveriyle sağlık hizmeti sunarak yaşatma ve iyileştirme sorumluluklarını yerine getirdiğini söyledi. Gelişmişliğin en önemli göstergelerinden birinin sağlık olduğunu kaydeden Dr. Tay “Ülkemiz son dönemde sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplamış ve birçok ülkeye örnek gösterilmiştir. Bu başarıda en büyük katkı böylesine zor bir görevi büyük bir aşkla ve şevkle yerine getiren sağlık çalışanlarımıza aittir. Bu duygu ve düşüncelerle, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, insanımızın sağlığı adına ortaya koydukları samimi çabalar için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.