İhsan Özkes Erdoğan ve Saray için ne demişti ?

İhsan Özkes Erdoğan ve Saray için ne demişti ?

Müftü kökenli olan eski CHP'li İhsan Özkes'in keskin dönüşü..

CHP milletvekili olduğu sırada Erdoğan ve AK Saray için çok sert sözler söyleyen CHP eski milletvekili İhsan Özkes tarihi bir dönüş gerçekleştirdi.

Erdoğan için inşa edilen Ak Saray için “Saray’da israf var” diyen Özkes, Cumhurbaşkanı’nın 30 Ağustos töreni için kendisine yaptığı daveti kabul ederek Ak Saray’a gitti.

İhsan Özkes Ocak ayında TBMM’de dört bakan ile ilgili yüvce Divan görüşmelerinde üzerınde “HZ. Muhammed’in sözü olan “hırsızlık yapan kızım Fatima da olsa mutlaka cezalandırırım” yazılı dövizi kaldırarak Genel Kurul’da tartışma çıkmasına neden olmuştu.

Özkes’in bu pankartından sonra Erdoğan kendisine ‘müftü müsveddesi’ demiş ve İhsan Özkes de bu sözlere sert tepki göstermişti.

“HZ. MUHAMMED DE GELİR ATATÜRK DE…”

İhsan Özkes ayrıca kendisine Saray’da namaz kılmanın nasip olduğunu belirterek, “Hz. Muhammed yaşıyor olsa saraya girer miydi? Bu akşam hissettim kesinlikle girerdi. Çünkü orada sünnetten emareler çok” dedi.

Özkes kendisine yönelik yapılan eleştiriler için Mustafa Kemal Atatürk’ün de eğer yaşasaydı, Saray’a geleceğini ifade ederek, ” Meraklılar için söyleyeyim Atatürk de bu gün yaşıyor olsa bu akşam mutlaka Saray’da olurdu” dedi.