indir.com Mobil Uygulama Yarışması,

indir.com Mobil Uygulama Yarışması,
Güncelleme:

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri yarışmasının, ikincisi için başvurular başladı.

Geçen yıl ilki düzenlenen indir.com Mobil Uygulama Ödülleri yarışmasının, ikincisi için başvurular 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren başladı. Yarışmaya mobil uygulama geliştiren ve yarışma koşullarına uygun olan herkes katılabiliyor.

1 Ocak 2015 tarihinden sonra Google Play Store ya da App Store'a yüklenen uygulamaların katılımına açık olan yarışmaya bireysel ya da en fazla 3 kişilik ekipler halinde başvuru yapılabiliyor. Fonksiyonellik, yaratıcılık ve özgünlük kriterlerine göre değerlendirilecek olan uygulamalar önce halk oylamasına sonrasın da ise jüri değerlendirmesine alınarak, dereceye girenler belli oluyor.

İlk düzenlenen indir.com Mobil Uygulama Ödülleri yarışmasında Murat GÜR, Akche Mali Hesap Yönetimi uygulamasıyla birinci; Tuncay Namlı, Kubilay Kahveci ve Çağlar Gündoğdu, Pickr.Us adlı uygulama ile ikinci; son olarak da Hakan Özkelemci, Tuttu mu? uygulamasıyla üçüncülüğü kazanmışlardı.

Katılımcıların kendilerini kanıtlama fırsatı bulacakları yarışmaya geliştiriciler, kendi belirledikleri alan ya da alanlarda ister bir isterlerse birden fazla mobil uygulama ile başvuru yapabilecekler.

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması 2015'te ilk 3'e girecek olan uygulama geliştiricilerini yine geçen yıl olduğu gibi birbirinden harika ödüller bekliyor. Bu ödüllere bakacak olursak;

Birincilik Ödülü: 1 hafta Silikon Vadisi tatili (San Francisco) + ReklamStore’dan 5.000 TL’lik reklam + Camekan’dan 5.000 TL’lik Google Adwords reklamı + Webtures 5.000TL değerinde SEO Hizmeti + indir.com’dan 5.000TL değerinde uygulamanın tanıtımı

İkincilik Ödülü: Antalya’da 1 hafta tatil + ReklamStore’dan 2.500 TL’lik reklam + Camekan’dan 2.500 TL’lik Google Adwords reklamı + Webtures 2.500TL değerinde SEO Hizmeti + indir.com’dan 2.500TL değerinde uygulamanın tanıtımı.

Üçüncülük Ödülü: Antalya’da 3 gün tatil + ReklamStore’dan 1.000 TL’lik reklam + Camekan’dan 1.000 TL’lik Google Adwords reklamı + Webtures 1.000TL değerinde SEO Hizmeti + indir.com’dan 1.000TL değerinde uygulamanın tanıtımı.

Ayrıca tüm finalistler UserSpots'dan 2 günlük UI/UX Eğitimi, HTML Mag'dan, 1 günlük Mobil ve Responsive Arayüz Geliştirme eğitimi ve Monitise ofisinde 1 gün "Yeni Mobil Teknolojiler Eğitimi" ödüllerini kazanacaklar.

Yarışma Takvimi ise şöyle;

Son Başvuru Tarihi: 20 Nisan 2015
Halk oylaması başlangıcı (ön eleme): 23 Nisan 2015
Ön eleme sonuçları (ilk 10’un açıklanması): 7 Mayıs 2015
Jüri değerlendirmesi: 10 Mayıs 2015
Yarışma sonuçları ve Ödül Töreni: 23 Mayıs 2015 tarihinde yine indir.com tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan ‘Mobil Etkinlik‘ te açıklanacak. indir.com Mobil etkinlik Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Salonu’nda yapılacak.

Yarışmaya katılmak isteyen uygulama geliştiricilerinin yarışma katılım formu nu doldurmaları gerekmektedir. Ayrıca katılım koşulları ve diğer detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.