Karısına Laf Atan Adamı Boğazını Keserek Öldürdü

Karısına Laf Atan Adamı Boğazını Keserek Öldürdü

Elazığ'da 6 gün önce boğazı kesilerek öldürülen Fırat Ağdaş'ın katili, evli bir çift çıktı.

Elazığ'da 6 gün önce boğazı kesilerek öldürülen Fırat Ağdaş'ın katili, evli bir çift çıktı. Jandarma ekipleri zanlıları evlerinde suç aleti ile birlikte yakalarken, katil zanlısı cinayeti karısına laf atılıp küfür edilmesi nedeniyle işlediğini iddia etti.

Olay, 18 Ağustos tarihinde merkez Harput Mahallesi Pancarlık mevkisinde meydana gelmişti. 37 yaşındaki Fırat Ağdaş, gece yarısı otomobilinin yanında boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunmuştu. Olayla ilgili Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler özel bir ekip kurarak cinayeti çözmek için çalışma yaptı. 6 gün süren çalışmadan özel ekip, 35 noktada kamera kayıtlarını inceleyerek 35 araç belirledikten sonra muhtemel 50 şüpheli üzerinde yoğunlaştı. Şüphelileri tek tek inceleyen jandarma ekipleri, Coşkun E.'nin (32) olay günü bölgede olmasına rağmen orada olmadığını söylemesinden şüphelenerek harekete geçti. Şüpheli Coşkun E.'nin evine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, şüpheliyi eşi Duygu E. (20) ile birlikte gözaltına aldı. Jandarma ekipleri evde yaptıkları aramada cinayetin işlendiği sustalı olarak tabir edilen bıçağı da ele geçirdi. Olay yerinde yapılan DNA, parmak izi ve kriminal çalışmalar da şüpheli Coşkun E.'ye ait izler bulundu. Tüm delilerin ortaya konulmasının ardından suçunu itiraf eden zanlı Coşkun E., eşi Duygu E.'ye, Fırat Ağdaş'ın laf atıp, küfür ettiğini ve sözlü tacizde bulunması nedeniyle bir anlık sinirle öldürdüğünü iddia etti.

Şüpheli Coşkun E. kasten adam öldürme, Duygu E. ise suçu bilerek gizleme, yardım ve yataklık etmekten dolayı yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında öldürülen Ağdaş'ın yakınları ve arkadaşları zanlılara tepki gösterdi.

Kaynak: İHA