Kütahyaspor Lige Galibiyetle Başladı

Kütahyaspor Lige Galibiyetle Başladı

Bölgesel Amatör Lig'i (bal) 10. grupta mücadele eden Kütahyaspor, sezonun ilk maçında Beyköy Belediyespor’u konuk etti. Kütahyaspor evindeki karşılaşmayı 90. dakikada attığı golle 1-0 kazanırken, sezona da iyi bir başlangıç yapmanın sevincini yaşadı.

- Bölgesel Amatör Lig'i (bal) 10. grupta mücadele eden Kütahyaspor, sezonun ilk maçında Beyköy Belediyespor’u konuk etti. Kütahyaspor evindeki karşılaşmayı 90. dakikada attığı golle 1-0 kazanırken, sezona da iyi bir başlangıç yapmanın sevincini yaşadı.

Dumlupınar Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda Kütahyaspor üstün bir oyun ortaya koydu. Aradığı gollü uzatma dakikalarda bulan Kütahyaspor maçı 1-0 üstün tamamladı.

Kütahyaspor’un golünü penaltıdan Osman Seferoğlu kaydetti. Gol sonrasında Dumlupınar stadında büyük bir sevinç yaşandı.

Hakemin son düdüğü ile Dumlupınar Stadı bayram yerine döndü.

Maç sonunda Kütahyaspor taraftarları, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na desteklerinden dolayı çiçek takdim etti.

Karşılaşmaya Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Özdoğan ve Murat Arık, Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, Kütahyaspor Başkanı Sadık Değirmencioğlu, Belediye Meclis üyeleri, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda taraftar izledi.(EFE)