Minik Öğrencilerden Başkana Kutlu Doğum Haftası Ziyareti

Minik Öğrencilerden Başkana Kutlu Doğum Haftası Ziyareti

Arifiye Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu 3-G sınıfı öğrencileri, Okul Müdürü Cemal Yamak ve sınıf öğretmenlerinin eşliğinde, Arifiye Belediye Başkanı...

Arifiye Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu 3-G sınıfı öğrencileri, Okul Müdürü Cemal Yamak ve sınıf öğretmenlerinin eşliğinde, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ziyaret etti.

Öğrenciler, Başkana Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğumu ile ilgili bir şiiri okuduktan sonra, O'nu temsilen karakalem çizdikleri bir gül resmini Başkana hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; "Mübarek üç aylara girdiğimiz ve Kutlu Doğum Haftasını kutladığımız bu mübarek günlerin başta siz değerli yavrularımız ve değerli Arifiye'liler olmak üzere, Aziz Milletimize ve Tüm İslâm Alemi'ne hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed A.S. (SAV)'in Dünya alemine teşrifi ile karanlık ve cehalet içindeki insanlar yeniden hayata döndü. O, hayatı boyunca tüm insanlığın kurtuluşa ermesi için mücadele etti. O'nun ışığı ve nuru tüm Sema'yı aydınlattı. İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerde; çevremizdeki ihtiyaç sahiplerini, fakir ve fukarayı unutmayalım. Onlara yardım elimizi uzatarak bir nebze dertlerine derman olalım. Ve sizler.. Minik meleklerimiz… Nazik ziyaretiniz nedeniyle hepinize çok teşekkür ediyor, tek tek gözlerinizden öpüyorum. Ben de sizlerin kutlu doğum haftanızı, en içten dileklerimle kutluyor, Allah'ın Rahmetinin ve bereketinin üzerinize olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: İHA