Uluslararası Sivrihisar Hava Gösterileri Başlıyor

Uluslararası Sivrihisar Hava Gösterileri Başlıyor

Türkiye 19 ve 20 Eylül tarihlerinde dünya çapında bir hava gösterisine ev sahipliği yapacak.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi (Eskişehir), Necati Artan Tesisleri’nde havacılığın bütün güzelliklerini sergilemek maksadıyla, 19-20 Eylül 2015 saat 11.00-18.00 arasında uluslararası boyutta muhteşem bir hava gösterisi yapılacaktır. Bu güzel organizasyonda kaçırılmaması gereken pek çok hava etkinliği seyirciyle buluşacaktır.

Sivrihisar Hava Gösterileri 2015 sırasında gösterilerini izleme fırsatı bulacağımız pilotlarımızdan bazıları: Türkiye’nin gururu Milli Akrobasi Pilotumuz Ali İsmet Öztürk, Türkiye’nin İLK Profesyonel Kadın Akrobasi Pilotu Semin Öztürk, İtalyan Akrobasi Pilotu Maurizio Perissinotto’dur. İstanbul Paramotor Kulübü, Paraşüt ve Planör Grupları, Jet Motorlu Uçak gösterileri ve MD-500 helikopter gösterileri bu etkinlikte yer alacaktır. 

Buna ilave olarak, uçak pistinde İLK kez gerçekleşecek olan bir “Bisiklet Yarışı” organize edilecektir. Herkesin katılımına açık olan bu bisiklet yarışında halkımızın çok eğleneceğini umuyoruz. Sivrihisar Hava Gösterileri 2015sırasındaki uçuşların görsellikleri çok yüksek olacağı için bir de “Hava Fotoğraf Yarışması” yapılacaktır. Hava gösterilerinin ardından halk uçuşları düzenlenecektir.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi -S.U.S.H.M. (Eskişehir), Necati Artan Tesisleri, 2014 Mart ayında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından gerekli izinler verilerek hava parkı olarak faaliyetine başlamıştır.

S.U.S.H.M.nin misyonu HAVACILIK KÜLTÜRÜ’nün oluşturulması ve yaygınlaştırılmasıdır.

Hava parkında pilotların serbest uçuşlarının yanı sıra, paraşüt atlayışları, paraşüt eğitimleri, uçuş eğitim okulları ile akademik birimlerin düzenlediği eğitimler/kamplar, model uçak eğitimleri, model uçak gösterileri ve akrobasi gösterileri de yapılmaya devam ediyor.

shg-poster.jpg

s.u.s.h.m..jpg

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için:

Işıl Görenoğlu
Organizasyon Komitesi Başkanı
0 533 711 88 92 airshow@acromach.com
0 222 724 30 40
www.sivrihisarhavagosterileri.com