Ünlü oyuncu ''sevişmem'' demişti ama...

Ünlü oyuncu ''sevişmem'' demişti ama...

Erkan Petekkaya'nın ''öpüşmem, sevişmem'' sözleri sonrası oynadığı dizide bomba sahneler yer alıyor.

Erkan Petekkaya'nın öpüşmem sevişmem kanunları Paramparça dizisinde bozuluyor. Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay Paramparça finalinde bomba sahne merak konusu oldu.

Paramparça'nın başrol oyuncularından Erkan Petekkaya'nın 'öpüşmem, sevişmem' kuralları ne yazık ki rafa kalkıyor. Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerinde oynadığı sevilen dizi Paramparça'da sezon finali için bomba bir sahne düşünülmeye başlandı.

Star TV’deki ‘Paramparça’nın başrol oyuncusu Erkan Petekkaya bir süre önce verdiği röportajda “Dizilerdeki sevişme sahnelerine karşıyım, asla oynamam. Sinemada olabilir. Çünkü parasını verip tercih yapıyorsun. Ama Anadolu’nun bir köyünde aile televizyonu açıyor. Birileri öpüşmeye başlıyor. Oralarda böyle şeyler çok ayıp. Ben bile irite oluyorum” demişti.

Ancak Erkan Petekkaya’nın ‘öpüşmem, sevişmem’ kanunları ‘Paramparça’nın setinde sona erecek gibi.22 Haziran’daki sezon finalinde Nurgül Yeşilçay (Gülseren) ile Erkan Petekkaya (Cihan) için öpüşme sahnesi düşünülüyor Yapımcı firma, senarist ve yönetmen iki karakterin aşk sahnesinde görünmesi gerektiği ama aşırıya kaçılmaması konusunda anlaştı.