Yediği poğaça boğazına takılıp öldü

Yediği poğaça boğazına takılıp öldü

Beyoğlu'nda bir pastaneden aldığı poğaçayı yolda yiyen adam poğaçanın boğazında kalmasıyla hayatını kaybetti.

Beyoğlu'nda bir vatandaş sokak ortasında yediği poğaça boğazında kalınca çevredeki vatandaşların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul Beyoğlu'nda yediği poğaça boğazına takılan yaşlı adam, sokak ortasında hayatını kaybetti. İşine giderken yoldaki ambulansa yaklaşıp içindekinin ağabeyi olduğunu gören kardeşi ise şoka girdi.

Sokakta meydana gelen olayda, Kadir Evdedurmaz (64), evinin yakınlarında bulunan bir pastaneden aldığı poğaçayı evine giderken yolda yemeğe çalıştı.

POĞAÇA BOĞAZINDA KALDI

Bu sırada poğaça Evdedurmaz'ın boğazında kaldı. Poğaçayı çıkarmak için uğraşan Evdedurmaz bir anda yere yığıldı. Sokakta bulunan vatandaşlar aniden yere yığılan yaşlı adama müdahale etti. Yaşlı adamın nefes alamadığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil sağlık ekipleri bildirdi. Olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı adam hayatını kaybetti.

"NEFES ALMIYORDU"

Olay gören bir vatandaş ise "Yaşlı adam sokakta elinde poğaça ile yürüyordu. Poğaçayı yemeye çalışırken birden yere yığıldı. Nefes alamıyordu. Ondan sonra vatandaşlar da yaşlı adama yerde müdahale etti. Su içirmeye çalıştı ama adam suyu içemedi" dedi.

KARDEŞİ AMBULANSA BİNİNCE ÖĞRENDİ

Kadir Evdedurmaz ile aynı evde yaşayan kardeşi Nezir Evdedurmaz evinden çıkıp işe giderken sokakta ambulans gördü. Ambulansa yaklaşırken Evdedurmaz'ın bazı arkadaşları ölen kişinin abisinin olduğu söyledi.

İlk başta inanmayan Evdedurmaz, ambulansa doğru yaklaşıp ölen kişiye bakmak istedi. Ambulansa binen Nezir Evdedurmaz, abisinin cansız bedeni ile karşılaşınca şoka girdi. Ayakta durmak zorluk çeken Nezir Evdedurmaz'ı vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

YENİ AMELİYAT OLMUŞTU

Hayatını kaybeden Kadir Evdurmaz'ın bir süredir hasta olduğu ve geçtiğimiz ay ameliyat olduğu öğrenildi. Yaşlı adamın cenazesi polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemeler sonrası Adli Tıp morguna kaldırıldı.