Yıldırım Belediyesinden Şehit Yakınlarına Spor Desteği

Yıldırım Belediyesinden Şehit Yakınlarına Spor Desteği

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, kuruluşunun 1'nci yıldönümünü kutlayan Erikli Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

- Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, kuruluşunun 1'nci yıldönümünü kutlayan Erikli Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Erikli Spor Kulübünü’nün tesislerinde düzenlenen 1. kuruluş yıldönümü törenine katılan Başkan Keskin’e Bursa MESO Başkanı Fehmi Duban, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Elmas ve Yıldırım Belediye Spor Kulübü Müdür Kazım Rençber de eşlik etti.

Keskin, 1. yıllarını dolduran Erikli Spor Kulübü adına Başkan Hüsayin Atay’ı tebrik ederken, “Her zaman amatör spor kulüplerine destek olduk. Yıldırım’da sportif birçok faaliyete imzamızı attık. Belediyecilik asfalt, yol yapmaktan ibaret değildir. Sosyal belediyecilik alanında projeler üretmek bizlerin vazifesidir. Bugün de Bursa MESO Başkanı Fehmi Duban, Erikli Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Atay ve Yıldırım Belediyesi olarak şehit ve gazi yakınlarının ücretsiz spor tesislerimizden faydalanabilmeleri için ortak bir projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Keskin, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz olarak verilecek spor eğitimlerinde de malzeme yardımını kendilerinin yapacağını söyledi.