Şirket Kuruluşu ile Yeni Pazarlara Atılım Sağlanıyor

Şirket Kuruluşu ile Yeni Pazarlara Atılım Sağlanıyor
Güncelleme:

Bir girişimci olarak yeni pazarlara açılmak istiyorsanız şirket kurmayı düşünebilirsiniz. Farklı türler arasından size en uygun olan şirketi seçerek kolaylıkla kurabilirsiniz. İsterseniz online şirketleri ve dünya pazarına açılmayı deneyebilirsiniz. Tüm bu süreçler için bir profesyonelden yardım alarak girişiminizi zahmetsizce büyütmeniz mümkündür.

 

Farklı Türdeki Şirketler Kolaylıkla Açılabiliyor

Şirket kurmak, birçok girişimcinin ortak planıdır. Ancak farklı şirket türleri arasından hangisinin kendi işlerine uygun olduğu, girişimciler için ayrı bir araştırma konusudur. Şirket kuruluşu için tercih edilen farklı türleri aşağıdaki listede görmeniz mümkündür.

 

  • Sınırlı sorumluluk şirketi: Sahiplerin kişisel varlıklarını işletmenin borçlarından korur. Esnek yönetim ve vergi avantajları sunar.

 

  • Anonim şirket: Sermaye payları halka açıktır. Hissedarlar arasında sermaye payları transfer edilebilir.

 

  • Tek kişilik şirket: Bir kişi tarafından işletilir. Sahibi, işletmenin tüm karar ve sorumluluklarını üstlenir.

 

  • Komandit şirket: Sınırlı ve sınırsız ortaklardan oluşur. Sınırsız ortaklar işletmenin borçlarından sorumludur. Sınırlı ortaklar ise yalnızca sermaye miktarıyla sınırlıdır.

 

  • Kooperatif şirket: Üyeler işletmenin kararlarını beraber alır ve kârını paylaşır.

 

  • Kolektif şirket: Ortaklar, işletmenin borç ve kararlarından eşit olarak sorumludur.

 

  • Anonim ortaklık: Sermaye payları belli limit dâhilinde halka açıktır. Hissedarların riskleri sınırlı tutulur.

 

Şahıs şirketi kurma girişiminde karşınıza çıkabilecek farklı türler bu şekilde sıralanır. Planlarınıza uygun şirketi kurarak faaliyete geçirebilirsiniz. Yeni pazarlara açılarak atılımlarınızı büyütebilir ve hedeflerinize yaklaşabilirsiniz.

Online Şirket Kuruluşunun Avantajlarından Girişimciler Faydalanıyor

Online şirket kurmak, girişimciler için çeşitli avantajlar taşır. Örneğin online şirketiniz sizden fiziksel bir ofis için yapacağınız harcamaları beklemez. Web sitesi oluşturmak ve gerekli araçları edinmek; mağaza, depo ve çalışanlara ödeyeceğiniz meblağdan daha azına mâl olur. Online şirket kurmanın bir diğer avantajı da daha geniş kitlelere erişme imkânıdır. Online şirketiniz ile coğrafî sınırları aşarsınız. Ürün veya hizmetlerinizin milyonlarca potansiyel tüketiciye ulaşmasını sağlarsınız.

 

Online şirketinizi internet bağlantısına erişebilediğiniz her yerden yönetirsiniz. Böylece esnek çalışma şartlarıyla tanışırsınız. İş ve kişisel yaşamınızı kolayca dengelersiniz. Bu sayede farklı ülkelerden müşteri ve ortaklarla iletişim kurarken saat farkına takılmazsınız. Dijital dünyada yer edinerek markanızı daha hızlı tanıtırsınız. Ayrıca online şirket sayesinde envanter tutma ve depolama gereksinimlerini azaltabilirsiniz. Geleneksel şirketlere nazaran daha az işletme yükü taşırsınız.

Çeşitli Ülkelerdeki Pazarlara Girmek için Şirketler Açılıyor

Girişimcilerin tercih ettiği yöntemlerden biri de yurt dışında şirket kurmaktır. Yurt dışında kurduğunuz şirketinizle de yeni pazarlara açılabilirsiniz. Farklı ülkelerde şirket açarak daha geniş bir müşteri profiline ulaşırsınız. Müşteri tabanınızı genişleterek hedef kitlenize ulaşmayı kolaylaştırırsınız. Böylece gelir potansiyeliniz de artar. Gelir çeşitliliğini artırarak bir pazarda durgunluk olduğunda diğerinden kâr elde edersiniz. Zarar etme riskinizi minimuma indirirsiniz.

 

Farklı kültür ve coğrafyalara göre ürün ve hizmetlerinizi uyarlayabilirsiniz. Bu sayede müşteri taleplerini karşılayabilir veya pazardaki boşlukları doldurabilirsiniz. Böylece rekâbet avantajı elde edersiniz. Yerel kaynaklardan ve iş gücünden faydalanabilir, uluslararası yatırımcılarla tanışabilirsiniz. Maliyet ve vergi avantajları kazanmanız da mümkündür. Tüm bunların yanı sıra inovasyon ve büyüme fırsatları yakalarsınız. Girişiminizin büyüme hedeflerine adım adım yaklaşırsınız.

Profesyonel Destekler ile Şirket Kuruluş Süreci Kolaylaşıyor

Şirket kurmak, eğlenceli ve avantajlı bir iştir. Ancak bir o kadar da zahmetlidir. Yasal yükümlülükler, bütçe planlamaları, ortaklıklar ve daha birçok unsur, süreci yavaşlatabilir. Bu süreçte bir profesyonelden destek alabilirsiniz. Jestiyon, uçtan uca hizmet sağlayarak şirket kurma sürecinize yardımcı olur. Uçtan uca hizmet sunarak bütüncül prensiple çalışır. Sizi prosedürler arasında boğulmaktan kurtarır. Hedeflerinize odaklanmanız için size alan tanır. Siz de Jestisyon’un profesyonel ekibine ve şeffaf çalışma sürecine güvenerek hayallerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Etiketler Şirket Kuruluşu