Biden'dan yine aynı gaf!

Biden'dan yine aynı gaf!
Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden'ın, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e ''Başkan'' diye hitap etmesi sosyal medyada gündem oldu.

ABD Başkanı Joe Biden, Güney Karolina Eyalet Üniversitesi'ndeki mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, en sonuncusu mart ayında olmak üzere daha önce en az iki kez yaptığı bir gafı tekrarladı.

Biden, kürsüde konuştuğu sırada Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e yeniden “Başkan” diye hitap ederek, "Şaka bir yana, elbette Başkan Harris gururlu bir Howard mezunudur" dedi.

ABD'nin 46. Başkanı olan 76 yaşındaki Biden, ABD tarihinde başkanlık görevini yapan en yaşlı isim olarak biliniyor.

GEÇTİĞİMİZ AY DA GAF YAPMIŞTI

ABD Başkanı Joe Biden'ın geçtiğimiz ay Beyaz Saray'daki bir etkinlikte kırdığı pot, kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

Engelli Amerikalılar Yasası'nın  yıldönümünün kutlandığı etkinlikte sanatçı Tyree Brown'a 'Anne nerede?' diye sormuş, Brown 'Evde televizyondan izliyor' cevabı üzerine Biden, 'Ah... Tabii izliyor' dedi ve Brown, 'İzliyor' yanıtını vermişti.

Biden ise, 'Burada bizimle sanıyordum... Öyle olsaydı ayağa kalkmasını isteyecektim' ifadelerini kullanmıştı.

Bu anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Biden'ın bu potunu gözler önüne seren video viral olurken video hakkında pek çok yorum yapılmıştı.

Bazı kullanıcılar Biden'ın sağlık durumunun görevine devam etmek için iyi olmadığını savunurken, kimi kullanıcılar bu durumu herkesin başına gelebilecek bir gaf olarak nitelendirmişti.

DHA

Etiketler Joe Biden abd gaf