İğrenç olay! Sarhoş kadına yurt odasına tecavüz etti!

İğrenç olay! Sarhoş kadına yurt odasına tecavüz etti!
Güncelleme:

İngiltere'de 20 yaşındaki Hintli üniversite öğrencisinin, sarhoş bir kadını yurttaki odasına götürüp tecavüz ettiği iddia edildi. Şüphelinin, kadının yatakta çıplak fotoğrafını çekip arkadaşlarına gönderdiği öne sürüldü.

20 yaşındaki Hintli öğrenci Preet Vikal ve kadın, farklı arkadaş gruplarıyla birlikte dışarı çıktılar. Savcı, mağdurun gece boyunca aşırı içki tükettiğini ve Vikal ile karşılaştığında aşırı sarhoş olduğunu belirtti.

Görüntüler, Vikal'ın genç kadını taşıdığını, onu yatağına getirdiğini ve bir fotoğraf çektiğini gösteriyor. Kadın, olay sonrası cinsel saldırının anlarını hatırlamadı, ancak Vikal'ın yatağında çıplak uyandığı anı hatırladı.

Nerede olduğunu ve kiminle olduğunu bilmeyen mağdur kadın, Vikal'a sosyal medyadan mesaj attı ve kendisi ile cinsel ilişkiye girip girmediğini, eğer ilişkiye girmişlerse korunup korunmadıklarını sordu. Vikal, korunmadan cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Kadın, aynı gün olayı polise bildirdi ve Vikal tutuklandı.

TECAVÜZ SUÇLAMASINI REDDETTİ

Mahkemede, mağdurun çok sarhoş olduğu ve cinsel ilişkiye girmeyi kabul etme yeteneğine sahip olmadığı belirtildi. Vikal suçlamaları reddetti ve duruşma gününe kadar tecavüz suçlamalarını kabul etmedi.

20 yaşındaki saldırganın avukatı, çok deneyimsiz bir genç adam olduğunu ve gerçek bir kız arkadaşı olmadığını belirtti. Mahkeme, Vikal'e 6 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. Vikal cezasının yarısını hayır kurumunda kamuya hizmet ederek geçirecek.