Benzine 13 kuruş zam geldi, motorin de zamlanıyor !

Benzine 13 kuruş zam geldi, motorin de zamlanıyor !
Güncelleme:

Benzin, gazyağı, kal-yak ve fuel oil'in litre fiyatları 8-13 kuruş artırıldı. Motorine bu gece yarısından itibaren 10-11 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan (PÜİS) yapılan açıklamada, "5 Temmuz 2017'den geçerli olmak üzere benzinde 13 kuruş, gazyağında 12 kuruş, kal-yakta 10 kuruş, fuel oilde ise 8 kuruş fiyat artışı meydana gelmiştir" denildi.

MOTORİNE DE ZAM

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS), 6 Temmuz 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinde 10-11 kuruş artış beklendiğini açıkladı. PÜİS’in twitter hesabından yapılan açıklamada, “Rafineri çıkış fiyatında değişiklik beklendiği için 6 Temmuz 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 10-11 kuruş artış beklenmektedir. Motorinin pompa satış fiyatında ise bugün için bir değişiklik beklenmemektedir” denildi.

OTOGAZA İNDİRİM

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) 'in Twitter hesabından yapılan açıklamada, otogazda indirim beklendiği duyurularak "otogazın fiyatında ise 8 kuruş indirim beklenmektedir" denildi.

BENZİN FİYATLARI DÜN ZAMLANMIŞTI

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin fiyatlarında 12-13 kuruş kadar zam beklendiğini duyurmuştu. Zamlı fiyatlarla benzinin litresi tekrar 5 liranın üzerine yükselmişti. Halen İstanbul'da ortalama 4.96 TL'den satılan benzinin litresi 5.08-5.09 TL olarak belirlendi.

Kritik uyarı: ''Yıl sonuna kadar   yükselebilir''Kritik uyarı: ''Yıl sonuna kadar yükselebilir''

 

Seçiniz...