BLENDAX’ın Yeni Marka Yüzü Sinem Ünsal Oldu…

BLENDAX’ın Yeni Marka Yüzü Sinem Ünsal Oldu…
Güncelleme:

Türkiye’nin ilk şampuan markası BLENDAX, yeni iletişim kampanyası için başarılı oyuncu Sinem Ünsal ile anlaştı. Ünsal, markanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Saç bakımında, doğal kaynaklı özler içeren ve 48 saate kadar hacim sağlayan formülleri ile öne çıkan BLENDAX, yeni iletişim kampanyasında rol alacak yeni marka yüzünü belirledi ve başarılı oyuncu Sinem Ünsal ile anlaştı. BLENDAX’ın yeni iletişimi için kamera karşısına geçen Ünsal; “Türkiye’nin ilk şampuan markası BLENDAX, herkes gibi benim hayatımda da her zaman özel bir yere sahip oldu. Geriye dönüp baktığımda çocukluğumdan bu yana benim için önemli olan birçok anda, sonuçlarından emin olarak saçlarımı BLENDAX’a emanet ettiğimi çok iyi hatırlıyorum. Çünkü dolgun, hacimli ve güzel saçlara sahip olmak bana ve hayatıma enerji katıyor.” dedi.

Kadınları, saçları için en çok ihtiyaç duyduğu çözümler ile buluşturan BLENDAX’ın, tüketici tercihleri ile yıldızlaşan Yasemin Özlü, Isırgan Özlü ve Kiraz Çiçeği Özlü şampuanları yeni kampanyasının öne çıkan ürünleri oldu.

BLENDAX Yasemin Özlü Şampuan

Yasemin çiçeğinin temizleyici özelliğinden esinlenen Yasemin Özlü BLENDAX’ın %100 dolgunluk kazandıran formülü, saçın hacmini korurken pürüzsüzleştiriyor ve kolay şekil almasını sağlıyor.

BLENDAX Isırgan Özlü Şampuan

Isırgan otunun besleyici özelliğinden esinlenen Isırgan Özlü BLENDAX’ın %100 dolgunluk kazandıran formülü, saçları dökülmelere karşı korumaya ve onarmaya yardımcı oluyor. Saçları pürüzsüzleştirip kolayca şekil almalarını sağlıyor ve hacim kazandırıyor.

BLENDAX Kiraz Çiçeği Özlü Şampuan

Antik çağlardan beri saflık ve güzellik sembolü olarak bilinen kiraz çiçeği özü ile birleşen BLENDAX’ın %100 dolgunluk kazandıran formülü, saçlara hacim verirken saf bir güzellik kazandırıyor. Kiraz Çiçeği Özlü BLENDAX, saçlarınızın her bir telini pürüzsüzleştirip derinlemesine temizliyor, saçlara anında parlaklık ve yumuşaklık veriyor.

Etiketler Sinem Ünsal blendax