Coca-cola’dan Futbol Kulüplerine Büyük Destek

Coca-cola’dan Futbol Kulüplerine Büyük Destek

İSTANBUL (AA) - Coca Cola, "Kol Kola" kampanyası ile Spor Toto Süper Lig takımlarına sunduğu desteği sürdürüyor. Bu kapsamda 22 Mayıs tarihine kadar geçerli...

İSTANBUL (AA) - Coca Cola, "Kol Kola" kampanyası ile Spor Toto Süper Lig takımlarına sunduğu desteği sürdürüyor. Bu kapsamda 22 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile promosyonlu her üründen takımlara artık 1 lira destek sağlanacak.

Coca Cola'nın açıklamasına göre, kampanya için özel üretilen Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite kutu ve şişelerinin kapaklarında yer alan kodu, "www.takiminlakolkola.com" internet adresi aracılığıyla ya da SMS ile gönderen taraftarlar takımlarına 1 lira katkı sunacak.

22 Mayıs'a kadar geçerli olacak kampanya süresince, kampanyaya katılan taraftarlar, promosyonlu 250 ve 330 mililitrelik kutu ile 1,5, 2 ve 2,5 litrelik şişelerin her biri ile takımlarına 1'er TL katkı sağlayabilecek. Kampanyaya katılarak takımlarına destek olan taraftarlar aynı zamanda çekilişe katılarak, tişört, atkı, forma, top gibi çok sayıda hediye kazanma şansı da yakalayacak.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Kurumsal İletişim Direktörü Sinan Cem Şahin, kampanya ile taraftarları futbol kulüpleriyle yeni bir model etrafında buluşturduklarını belirterek, uzun yıllardır Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında yer aldıklarını bildirdi.

Türkiye Milli Futbol Takımı ve Coca-Cola Gelişim Ligleri'nin ana sponsoru olduklarını anımsatan Şahin, "Yaptığımız anlaşmalarla, Süper Lig takımlarının 'Resmi İçecek Sponsoru' olarak Türk futboluna verdiğimiz desteği artırıyoruz. Kol Kola kampanyamızla 'futbol, kol kola güzel' diyoruz ve taraftarları, takımlarına destek olmaya davet ediyoruz. Kampanyamızla milyonlarca Coca-Cola şişesi taraftarlar sayesinde futbol kulüpleri için maddi desteğe dönüşebilecek" değerlendirmesinde bulundu.


Etiketler coca cola perakende