Elon Musk'ın paylaşımı Bitcoin'i uçurdu!

Elon Musk'ın paylaşımı Bitcoin'i uçurdu!
Güncelleme:

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, Twitter hesabında profiline Bitcoin'i ekledi. Musk'ın yaptığı paylaşımdan sonra Bitcoin'in değeri yüzde 15 arttı.

Twitter'da milyonlarca takipçisi olan ve sıra dışı paylaşımlarıyla bilinen Musk, son olarak WhatsApp'tan kaçan kullanıcılar için Signal paylaşımını yapmış, ancak yanlış anlaşılma sonucu bu ismi taşıyan başka bir işletmenin hissesi katlanarak değer kazanmıştı.

Elon Musk, bu kez Bitcoin'i desteklediğini duyurdu. Paylaşımlarıyla piyasaları da hareketlendirebilen Musk, son yıllarda sıkça tartışılan 'bitcoin' ile ilgili sürpriz bir hamle yaptı.

Elon Musk'ın paylaşımı Bitcoin'i uçurdu! - Resim : 1

Bitcoin'i Twitter'da profiline sabitleyen Musk, yaptığı son paylaşımda da 'Geçmişe bakınca kaçınılmazdı' mesajını verdi. irkaç gün önce başlayan ve etkisi hala devam eden WallStreetBets olaylarında net bir şekilde bireysel yatırımcının tarafını tutan Musk, Dogecoin’in fiyatındaki yükselişte de etkili olmuştu. 

Musk, ilk kez bunu yapmıyor. Daha önce de Musk, profiline “Dogecoin” veya “Dogecoin CEO’su” ifadelerini sabitlemiş ve dikkatleri üzerine çekmişti.

Musk'ın paylaşımı Bitcoin'i de değerlendirdi ve kısa sürede 36 bin TL'yi aştı.

Seçiniz...