Savdes-Sen Üyeleri Aytemiz Kart Avantajlarından Yararlanacak

Savdes-Sen Üyeleri Aytemiz Kart  Avantajlarından Yararlanacak
Güncelleme:

Aytemiz, imzaladığı sözleşmeyle Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası üyelerine avantajlı yakıt alımı sağlayacak olan Aytemiz Kartların teslimatını gerçekleştirdi.

Kaliteli ve yenilikçi hizmetleriyle büyümeye devam eden Aytemiz, imzaladığı sözleşmeyle Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığının yetkili sendikası olan Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) üyelerine avantajlı yakıt alımı sağlayacak olan Aytemiz Kartların teslimatını gerçekleştirdi.

Sözleşme kapsamında SAVDES-SEN il temsilciliklerinden Aytemiz Kartlarını alarak aktif hale getiren ve kart bilgilerini eksiksiz olarak dolduran tüm SAVDES-SEN üyeleri, anlaşmalı istasyonlardan Aytemiz Kart ile yapacakları yakıt alımlarında Aytemiz’in Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) bildirdiği tavan fiyatlar üzerinden otogaz, benzin ve motorinde avantajlı yakıt alımı yapabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen SAVDES-SEN üyelerinin, Aytemiz tarafından belirlenen kısa mesaj numarası 8869’a tüm operatörlerden ONAY yazarak 16 haneli AYTEMİZ KART numarasını, AD ve SOYADINI aralarında birer boşluk bırakarak kısa mesaj olarak göndermesi yeterli olacak.

Örnek Mesaj: ONAY 00001111222233334444 AD SOYAD

Etiketler aytemiz